Majli Sajrus i Kodi Simpson raskinuli nakon manje od godinu dana veze

Slavna pevačica i zgodni holivudski šmeker su raskinuli nakon 10 meseci veze

  • 0
Majli Sajrus, Kodi Simpson

Majli Sajrus i Kodi Simpson; Printskrin: Instagram/codysimpson

Američka pevačica i tekstopisac Majli Sajrus (27) je raskinula sa dečkom Kodijem Simpsonom (23) nakon manje od godinu dana veze.

Par se zabavljao od oktobra prošle godine nakon što se Majli razvela od glumca Lijama Hemsvorta (30), s kojim je bila u braku dve godine.

Razlog raskida sa Kodijem trenutno nije poznat, ali su izvori bliski njima potvrdili ovu informaciju medijima.

Majli i Kodi su izgleda ostali u prijateljskim odnosima, jer je Kodi juče na društvenoj mreži Instagram javno čestitao svojoj bivšoj devojci na novim poslovnim uspesima, a oni su i pre veze bili veoma dobri prijatelji još od 2015. godine.

U julu 2015. godine Kodi je u jednoj emisiji rekao da je Majli najzanimljivija devojka koju je ikada upoznao u Los Anđelesu.

Simpson, koji je poreklom iz Australije je otkrio da ga je Hana Montana inspirisala da se ne brine previše o pritisku koji ide uz slavu i da se malo opusti i živi slobodnim plućima.

Tada ju je nazvao jednom od svojih najboljih prijateljica u intervjuu za "GQ Australia", a četiri godine kasnije postali su ljubavni par.

Oni su krajem 2019. godine uplovili u burnu vezu, samo dva meseca nakon njenog razvoda od Lijama, a Majli je njihov postupak često pravdala na društvenim mrežama, uz reči da niko ne zna šta se zapravo dešava u njihovom životu.

Kada je Majli bila bolesna u oktobru prošle godine, Kodi ju je posetio u bolnici i brinuo se o njoj, a ona je na društvenim mrežama tada napisala:

- Ovaj preslatki dečko je došao da me poseti u bolnici i pevao mi je preslatku pesmu koju mi je upravo napisao – rekla je ona.

Neposredno pre pandemije korona virusa, bivši par je istetovirao iste tetovaže na kojima je znak "Maseratija", a obožavatelji su se nadali da će ova veza potrajati zauvek. Na žalost to se nije desilo, a da li će se pomiriti, ostaje nam da vidimo u predstojećim mesecima.

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA