≫ 

Madona ludom žurkom proslavila 62. rođendan! Gostima služila alkohol, ali i marihuanu

Zbog teške povrede koju je zadobila na poslednjoj turneji, pevačica se na proslavi pojavila sa štakama

  • 5
madona Madonna, Foto: Profimedia

Kraljica svetske muzičke pop scene, Madona juče, 16. avgusta, proslavila je svoj 62. rođendan u društvu 35 godina mlađeg dečka, porodice i prijatelja, a gostima je služila voće, alkohol i marihuanu.

Pevačica je fotografije i snimak sa proslave rođendana objavila i na društvenim mrežama, a neobičnom žurkom je ponovo dokazala da je neprikosnovena.

Naime, ona je organizovala zabavu u "Jamajka stilu", pa su tako svi došli odeveni u veselim i drečavim bojama, a ona je blistala u dugoj haljini cvetnog dezena.

Zbog ozbiljne povrede noge na poslednjoj turneji, Madona je na žurku stigla na štakama, ali je to nije sprečilo da se dobro provede.

Svi su se veoma ludo zabavljali, a posluženje za goste posebno je privuklo pažnju mnogih. Naime, na meniju se osim alkoholnog pića i osvežavajućeg voća, na pevačicinoj žurki služila i marihuana.

 
 
 
View this post on Instagram
Welcome to Jamaica..........🇯🇲🇯🇲🇯🇲💛 #birthday #leo @ahla_malikA post shared by Madonna (@madonna) on

Madona je poznata po ekscentričnim spotovima i nastupima. Dobitnica je brojnih prestižnih nagrada i vlasnica mnogih svetskih hitova.

Pevačica ima troje dece, dvoje biološke i jedno usvojeno i važi za osobu koja menja svet, zalaže se za ravnopravnost svih ljudi, a za njeno ime se vežu i brojne kontroverze.

Video: Madona upala na skup protiv rasizma u Londonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA