≫ 

"U vetar" je rasula 11 miliona € koje je nasledila od oca, a majka godinama nije smela da joj priđe

Ćerka legendarnog Kurta je imala problem i sa alkoholom i narkoticima

  • 0
Frances Bean Cobain Franses Kobejn, Foto: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

Franses Bin Kobejn, ćerka slavnog muzičara Kurta Kobejna, člana kultnog benda "Nirvana", danas proslavlja svoj 28. rođendan.

Franses je bez oca ostala kada je imala samo 2 godine, a na dan kad je napunila 18 godina,  postala je milionerka, jer je nasledila bogatstvo koje joj je pokojni otac ostavio.

No, to nije sve.

Ona i danas na mesečnom nivou zarađuje oko 100.000 dolara, na osnovu autorskih prava svog oca.

Međutim, bez obzira na sve to Franses je do pre nekoliko godina trošila ogromnu količinu novca, pa je priznala u jednom svom intervjuu da je 11 miliona dolara potrošila "uz vetar".

Ona je dugo godina mučila muku sa drogom i alkoholom, na koje je potrošila ogromne količine novca, ali je 2016. godine odlučila da sa tim prestane.

- Trebalo je da ostanem bez gotovo svega kako bih shvatila neke stvari u životu. Dok se nisam otreznila, nisam shvatala da koliko god novca da imaš, ništa nije zauvek - ospričala je ona.

Kako je i sama rekla, ona nikada nije imala svest o količini novca i bogatstvu koje poseduje jer ga ona nije ni zaradila.

- Sve je teže jer taj novac nisam ja zaradila. Imam osećaj da je to novac nekog čoveka kog nikada nisam upoznala, što i jeste istina - iskrena je bila u intervjuu.

Ni njeno detinjstvo nije bilo lako, jer su starateljstvo nad njom imale baka i očeva sestra, a majci je po nalogu suda bio zabranjen prilazak ćerki, sve do punoletstva.

U ranim  tinjedžerskim danima počela je da daje svoje prve intervjue, a sreće nije imala ni u ljubavi. Naime, ona se udala 2014. godine za muzičara Isaiaha Livu, ali samo dve godine kasnije donela je odluku i predala papire za razvod braka.

Video: Od majice Majkla Džeksona do džempera Kurta Kobejna: Garderoba poznatih na aukciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA