≫ 

Američka rijaliti zvezda optužena za planiranje ubistva rođaka (18) zbog 450.000 dolara!

On je ovaj monstruozni čin isplanirao sa egzotičnom plesačicom, koja je izvršila ubistvo

  • 0
James Timothy Norman Džejms, Foto: Profimedia/MCDC/MEGA/The Mega Agency

Džejms Timoti Norman (41), zvezda američkog rijaliti programa "Welcome to Sweetie Pie's", uhapšen je u utorak, 18. avgusta, zbog osnovane sumnje da je planirao ubistvo svog rođaka.

Naime on je osuđen zbog optužbe da je 2016. godine isplanirao ubistvo svog 18-ogodišnjeg nećaka Andre Montogemorija, zbog njegove životne polise koja iznosi 450.000 dolara.

Kako se navodi, ovaj gnusan čin Norman je isplanirao sa jednom plesačicom po imenu Teresa Eli, koja je navodno izvršila ubistvo.

U izveštaju se navodi da je Džejms dan pre ubistva svog rođaka odleteo iz Los Anđelesa u Sent Luis, a već sutra, odnosno na dan izvršenja ubistva, on je bio u kontaktu sa ženom osumnjičenom da je počinila ovaj surovi čin.

On je sa pomenutom ženom komunicirao telefonima koje su bili za privremenu, odnosno samo za tu namenu, jer je osumnjičena žena takođe sa istog telefona pozvala žrtvu kako bi saznali njegovu lokaciju.

Taj dan oko 20 časova uveče Andre je ubijen, a optužena žena je nakon ubistva još jednom istim telefonom komunicirala sa Džejmsom.

On je samo nedelju dana nakon ubistva, kontaktirao  kompaniju za životno osiguranje i pokušao da naplati polisu koju je njegov nećak sklopio nekoliko godina pre.

Video: Najvoljeniji odaju počast: Policija potvrdila da je telo glumice Naje Rivere pronađeno u jezeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA