Britni Spirs angažovala advokata jer ne želi da njen otac upravlja njenim životom i novcem

Britni godinama unazad živi kao rob svog oca, koji od 2007. godine,posle njenog nervnog sloma ima starateljstvo nad njom

  • 0
Jamie Spears, Džejmi Spirs, Britney Spears, Britni Spirs Britni i Džejmi Spirs, Foto: Tanjug/AP

Pevačica Britni Spirs (38) se već godinam unazad nalazi pod konstantnim nadzorom svog oca Džejmsa (67), a ona je to sada izgleda odlučila da promeni.

Pop zvezda se u utorak u prisustvu advokata pred sudom u Los Anđelesu tražila je da se presuda koja je donešena pre 12 godina, po kojoj njen otac ima kontrolu nad njom i njenim životom, poništi.

Naime, inostrani mediji su došli u posed dokumenata u kojima njen advokat traži da se o nekretninama i novcu pevačice privremeno brine njena menadžerka Jodi Montgomery, piše "The Sun".

Osim finansija, Džejmi već godinama odlučuje o svim aktivnostima svoje ćerke, jer sve ono što Britni poželi da uradi, mora da zatraži dozvolu svog oca.

Pre nego što je pevačica na sudu tražila da joj se vrati apsolutno pravo nad životom i karijerom, na društvenim mrežama pokrenuta je peticija od strane fanova da se "oslobodi Britni".

Ovo govori samo da ni njeni fanovi nisu zadovoljni njenom trenutnom situacijom, te da žele staru Britni po svaku cenu.

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA