Prvo oglašavanje Megan Foks nakon što je zbog mlađeg dečka ostavila muža i 3 dece: "Sve se okrenulo"

Tri meseca nakon što je javno otpočela vezu sa mlađim reperom, glumica je odlučila da progovori

  • 12
Megan Foks, Mašin Gan Keli, Brian Austin Green, Brajan Ostin Grin Megan, Brajan i Mašin Gan KeliFoto: Instagram/meganfox, Profimedia/Backgrid USA

Lepa glumica Megan Foks je pre tri meseca ostavila svog dugogodišnjeg supruga Brajana Ostina Grina, i započela vezu sa sa mlađim reperom Mašinom Ganom Kelijem u kojeg se zaljubila na snimanju poslednjeg projekta.

Nakon svega što joj se izdešavalo, ona se tačno tri meseca nije oglašavala, a sada je odlučila da progovori o tome koliko joj se život promenio.

Neverovatno je koliko mi se život promenio u izolaciji. Sve se okrenulo. Inače nisam neko ko voli da ima ograničenja, nametnuti autoritet i teško poštujem takve stvari ali u ovoj situaciji shvatila sam da nemam drugog izbora. Bilo je izazovno - rekla je glumica za "Entertainment Tonight" i dodala da je sa bivšim suprugom uvek bila iskrena.

Kako i sama kaže kada se prepustila situaciji koja joj se zadesila, odnosno svt to prihvatila postalo joj je mnogo zanimljivije u životu.

- Kad sam prihvatila bez ograničavanja da me život doveo tu gde jeste, tad je sve postalo zanimljivo i zabavno - otkrila je Megan.

Inače ona zbog ljubavi prema mlađem reperu nije ostavila samo supruga, već i njihovo troje dece, sinove Nou Šenona, Bodija Rensoma i Džrnija Rivera.

Brajan se nakon što ga je žena napustila potpuno posvetio deci i njihovim potrebama, a kako je nedavno otkrio novinski natpisi o preljubi njegove suprugega ne bole, jer ih ne čita.

Video: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. avgust 2020 | 17:59

    Pametan suprug, posvetio se deci i ne zanima ga ništa. A kome treba takva majka koja će te prodati za svoju novu ljubav ili nešto drugo.

  • Prezime

    26. avgust 2020 | 20:46

    Ostavis troje djece zbog isaranog lika koji lakira nokte. Jebiga.

  • Mijo

    26. avgust 2020 | 17:16

    "Ćud je ženska smiješna rabota...."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA