Kanje Vest pravi hrišćansku verziju TikToka: U naziv stavio i Isusa

Reper želi da trenutno popularnu aplikaciju prilagodi religioznim ljudima

  • 0
Kanye West, Kanje Vest, TikTok, krst Kanje Vest,Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Kontroverzni američki reper Kanje Vest (43) očigledno voli da šokira, pa je tako u nizu novih vesti vezanih za njega pojavila i ona da planira da napravi hrišćanski "Tik-tok".

Naime, Donald Tramp  je pre nekoliko nedelja zapretio kako će zabraniti aplikaciju TikTok u Americi, i zahtevao je od kineske kompanije da do sredine septembra proda aplikaciju nekoj američkoj kompaniji.

No, situacija oko pomenute aplikacije se ne stišava, a sada se sa novim predlogom obratio i reper. On se obratio putem Tviter naloga i napisao da je prvo kao otac i hrišćanin bio šokiran i uvređen time što je tamo video.

Ipak je ostao očaran i fasciniran tehlonogijom koja stoji iza svega toga, pa je na ideju došao da osmisli "JesusTok" ("IsusTok"), aplikaciju namenjenu za religiozne ljude.

Kontroverzni reper je i inače poznat po neobičnim idejama, pa je tako zgrnuo čitavo bogatstvo na "Yeezy" patike koje je on kreirao, ali i modnu liniju inspirisanu siromaštvom.

Podsetimo, Kanje je preteklih nedelja vodio medijski rat sa porodicom svoje žene Kim, a u nekoliko vojih objava je tvrdio da su ga Kardašijanke maltretirale i želele da ga zatvore u ludnicu. Ubrzo je obrisao svoje objave, a iako su mnogi prognozirala krah njegovog braka sa Kim, do toga ipak nije došlo.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA