≫ 

Bila je u internatu, trpela je psihičku i fizičku torturu: Nepoznati detalji iz života Paris Hilton

-  Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše - pričala je bogata naslednica

  • 0
Paris Hilton Paris Hilton Foto: Profimedia/Mega Agency

Na Jutjubu nas uskoro, tačnije 14. septembra, očekuje dokumentarni film o Paris Hilton koji nosi naziv "This Is Paris". U ovom video materijalu publika širom planete moći će da sazna neke detalje iz života bogate naslednice koje do sada ni javnost nije znala.

Paris, kako kaže, je bila buntovana, a priznala je da je u mladosti pretrpela phisičku torturu, kao i fizičko zlostavljanje. Sve ovo se desilo kada je imala samo 17 godina, a u tom periodu života je poslata u internat.

- Bilo je baš lako da se iskradem i odem u klubove i na žurke. Moji roditelji su bili toliko strogi, da sam morala da postanem buntovnica. Kažnjavali su me tako što bi mi uzimali mobilni telefon, kreditnu karticu... - rekla je Paris u intervjuu za časopis "People".

Međutim, Hiltonova se nije dala, tako da su se roditelji odlučili na novi korak. Poslali su je, kao što smo naveli, uinternet. A tamo je doživela neprijatnosti.

-  Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili - rekla je Paris.

Hiltonova ističe da ovim želim da ukaže na probleme i da se sa fizičkom i psihičkom torturom prestane.

Video: Smrzla se guza bosanske Paris Hilton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA