Slavne dame sa i bez šminke: Neke su neprepoznatljive, a nekima "maska na licu" uopšte nije potrebna

Pogledajte u našoj galeriji kako Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Tajra Benks, Kajli Džener, Madona i druge slavne dame izgledaju sa i bez šminke

  • 13
Madona, Kylie Jenner, Kajli Džener, Šeron Stoun, Rijana Madona, Kajli Džener, Šeron Stoun i Rijana; Foto: Guliver/Getty Images/Frazer Harrison, Tanjug/AP

Slavne ličnosti su oduvek bile prepoznatljive po tome što na sceni uvek izgledaju besprekorno lepo i bez mane, ali kada ih fotografi uslikaju nespremne i bez šminke, često izgledaju neprepoznatljivo.

Najveće zvezde se ranije nigde nisu pojavljivale bez šminke, ali novi trendovi na društvenim mrežama nalažu drugačiju situaciju, pa se sada najveće svetske zvezde sve češće slikaju u prirodnom izdanju.

Šminka nekada može da učini da se jedna osoba potpuno transformiše i postane druga ličnost, dok druge dame izgledaju skoro isto, pa i lepše bez "maske na licu", kako kažu fanovi.

Evo koje dame su nedavno objavile selfije bez šminke na svojim društvenim mrežama ili su uslikane od strane holivudskih paparaca, pa su tim fotografijama izazvale najburnije reakcije obožavatelja.

Ajlajner, senka, karmin i sjaj su uvek tu kada slavne dame žele da izgledaju savršeno, međutim neke od njih pokazuju da to nije uvek potrebno.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Tajre Benks, Kajli Džener, Hajdi Klum, Rijane, Kardi Bi, Lejdi Gage, Selme Hajek i  Madone sa i bez šminke.

Najburnije komentare izazvala je mlada reperka Kardi Bi (27) za koju fanovi kažu da bez talentovanih šminkera, stilista i frizera, ne izgleda ni približno kao na TV-u i Instagramu. S druge strane, latino diva Dženifer Lopez (51) bez šminke uvek izaziva oduševljenje.

Njeni obožavaoci je zovu i žena sa sto lica jer glumi, peva, igra, a kada se uslika bez šminke poručuje da i ona ima pravo da odmori kožu i da izgleda savršeno u 52. godini.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    1. septembar 2020 | 13:54

    Lady Gaga najlepša bez šminke 😊

  • Sun

    1. septembar 2020 | 14:26

    Iskreno govoreći, meni su najlepše Shaton Stone i Lady Gaga!!!! Bože me sačuvaj ove ostale kao strasila bez sminke, neverovatno ružne!!!!

  • DRagutin

    1. septembar 2020 | 14:11

    Koja je ta šminka prevara! Madonu nisu stavili u pravom izdanju jer bi se mnogi prepali... Ona je inače prozvana za kraljicu obmane fizičkog izgleda... To treba zakonom zabraniti, šminkanje...! Koja je razlika kada vam prodavac kola kaže da je auto prešao 60.000km a on prešao 200.000 km? To je prevara zar ne jer vam je prodavac uvalio krš... E pa koja je razlika? Nema je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA