Arijana Grande ušla u istoriju kao prva ženska osoba koju na Instagramu prati 200 miliona ljudi

Slavna pevačica je najpraćenija ženska osoba na društvenim mrežama

  • 2
Ariana Grande Arijana Grande; Foto: Profimedia/Pacific coast news

Američka pevačica i tekstopisac Arijana Grande (27) je već duže vreme najpraćenija žena na Instagramu, a ove nedelje je ušla u istoriju kada ju je na toj društvenoj mreži zapratilo 200 miliona pratilaca.

Arijanu sada prati 200.603.603 ljudi, a odmah iza nje na drugom i trećem mestu su rijaliti zvezda Kajli Džener (23) sa 193 miliona pratilaca i pevačica Selena Gomez (28) sa 191 milion fanova.

Instagram je poslednjih nekoliko godina postao društvena mreža koja u velikoj meri utiče na popularnost svetskih zvezda, a kada postanu influenseri, slavne zvezde svoj uticaj koriste i u humanitarne svrhe.

Na ogromnom uspehu čestitala joj je i koleginica Lejdi Gaga (34), koja na ovoj društvenoj mreži ima "samo" 43 miliona pratilaca, a nedavno su snimile duet pod nazivom "Rain On Me", koji takođe ima skoro 200 miliona pregleda na Jutjubu.

- Čestitam svojoj prijateljici Arijani Grande na 200 miliona pratilaca. Ti si kraljica. Nosi tu krunu - napisala joj je Gaga, koja često ističe koliko je voli i poštuje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана

Arijani je nakon dodele MTV VMA nagrada, koje su se održale 30. avgusta, skočila popularnost i dostigla je dugo željenu brojku pratilaca.  Što se tiče poznatih muškaraca, prvi na listi već duže vreme je Kristijano Ronaldo koga prati 237 miliona ljudi.

Video: Lejdi Gaga zamalo osakatila Arijanu Grande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iko

    2. septembar 2020 | 17:18

    E kad i ovo ulazi u istoriju, znaj da je sve otislo u pm. Cuj, usla u istoriju zbog instagrama. Ovoj planeti treba jedan restrt..

  • On

    2. septembar 2020 | 19:58

    Ma nemojte reći da ima više od Kije Kockar ? Sramota 🤦‍♂️ ; 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA