Hju Grant je lomio srca širom sveta, a sada misli da je ružan i star

Slavni glumac je 13 godina bio u vezi sa Elizabet Harli, ali se po prvi put oženio tek pre dve godine

  • 3
Hju Grant Hju Grant; Printskrin: Youtube/Guardian News

Engleski glumac i filmski producent Hju Grant (60) je jedan od najuspešnijih glumaca romantičnih komedija, a tokom 35 godina duge karijere u medijima je često bio zbog svog privatnog života i skandala koje je pravio.

Slavni glumac je nedavno napunio 60 godina, a otkrio je da mu se ne dopada način na koji stari.

- Postao sam prestar, preružan i predebeo da bih ponovo snimao romantične komedije, tako da sada radim neke druge stvari - rekao je Hju u jednom intervjuu.

Podsetimo, zvezda romantičnih komedija je 13 bio u vezi s koleginicom Elizabet Harli (55), a nakon dve decenije od raskida i dalje su najbolji prijatelji.

Grant i Harli su se upoznali na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Hju je glumio Lorda Bajrona, dok je Elizabet igrala njegovu bivšu ljubavnicu Kler Klermont. Zbližili su se tokom snimanja i ubrzo postali par.

Nakon osam godina veze, glumca su uhvatili s prostitutkom na Sanset Stripu u Los Anđelesu, uhapsila ga je policija, a njegove fotografije su objavili tabloidi širom sveta.

To ipak nije uništilo njihovu vezu, već su ostali još pet godina zajedno. Ne čudi što su ih ostalih pet godina pratile glasine kako Hju i dalje vara Elizabet, ali par je istakao da su sve izgladili i da to nije bio razlog njihovog raskida.

Harli i Grant su raskinuli 2000. godine, ali za razliku od ostalih parova, njihov raskid nisu pratili veliki skandali. Naprotiv, par i danas tvrdi da se svakodnevno čuju i da su najbolji prijatelji.

- Ona mi je najbolja prijateljica, nju prvu nazovem kada mi je teško - rekao je Hju pet godina nakon raskida.

Bivši par razgovara o svemu u životu, a Harli kaže da za sve savete pita upravo njega.

Glumac je i kum Elizabetinom sinu Damijanu kog je dobila sa nedavno preminulim Stivom Bingom, koji je izvršio samoubistvo nakon što je pao u depresiju tokom izolacije za vreme pandemije korona virusa. S druge strane, Harli je kuma Hjuovom ćerkama.

 Jedno veme je bio s Tinglan Hong, s kojom ima 7-godišnju Tabitu i 6-godišnjeg Feliksa, ali pred oltar je stao tek pre dve godine.

Hju i švedska producentkinja Ana Elizabet Eberstejn (39) su u vezi bili sedam godina, a dobili su troje dece zajedno. Svoj privatni život čuvaju daleko od javnosti i nisu objavili ni imena sve svoje dece. Venčali su se na maloj ceremoniji 2018. godine samo pred najbližim prijateljima i porodicom.

Video: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA