≫ 

Kim Kardašijan pokazala šesti prst na nozi: To je ludilo!

- Svi misle da imam šest nožnih prstiju - rekla je Kardašijanka

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) pre godinu dana izazvala je veliku pažnju javnosti fotografijom na kojoj izgleda kao da ima šet prstiju na nozi.

Dok su mnogi mislili da je u pitanju nespretno korišćenje fotošopa, Kim je sada objasnila svojim faovima koliko ima prstiju na nozi.

- Svi misle da imam šest nožnih prstiju i to je stvarno ludilo - rekla je Kardašijanka, a onda je prebrojala svoje prste, kojih je bilo pet.

Kim je zatim pokazala bočni deo stoala, koji na prvi pogled deluje normalno, ali u otvorenim cipelama sa visokom štiklom zaista izgleda kao šesti prst.

- To je deo mog stopala. Kad obujem ovakve cipele raširi se i izgleda kao šesti nožni prst. Nadam se da je to odgovor na vaša pitanja, jer stvarno imam pet prstiju na svakoj nozi - rekla je Kim.

Krdašijanka je u isti mah svojom objavom na Instagramu zbunila, ali i nasmejala svoje fanove teorijom o šetom prstu, a fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA