≫ 

Dečko ju je po licu polio kiselinom, a u Veneciji niko nije mogao da odvoji pogled od nje

Detalj koji je posebno privukao pažnju, jeste zlatni povez koji je nosila preko oka

  • 3
Džesika Notaro, Gessica Notaro dŽESIKA, Foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glavna zvezda na crvenom tepihu Fimskog festivala u Veneciji je ubedljivo bila televizijska zvezda Džesika Notaro, koja je uprkos svemu što je doživela u prošlosti, sinoć sijala.

Ona je prošetala u haljinici krem boje, sa zlatnim detaljima u gornjem delu, a ono što je posebno privuklo pažnju, jeste zlatni povez koji je nosila preko oka.

Zanosna Italijanka je svojevremo bila uspešan model i jedna od finalistkinja izbora za Mis Italije, a radila je i kao trener foka i delfina u velikom akvarijumu u rodnom Riminiju.

Međutim, njen život se totalno promenio u januaru, 2017. godine, kada ju je ubiviši dečko polio kiselinom i unakazio njeno lice i teško povredio desno oko.

Nakon napada, Džesika je provela više od dva meseca u bolnici, a imala je nekoliko operacija, uključujući i onu koja joj je sačuvala vid.

Vremenom su plastični hirurzi delimično uspeli da joj rekonstruišu lice, a lepa brineta je zahvaljujući svom snažnom karakteru smogla snage da nastavi dalje.

Džesika Notaro, Gessica Notaro Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona se danas u potpunosti oporavila, a posle svega što joj se dogodilo ipak nije izgubila veru u ljubav i već dve godine uživa u emotivnoj vezi sa nepoznatim Italijanom.

Video: Lice joj je potpuno izgorelo ali njeni duh i optimizam ubrzali su proces oporavka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA