Rajan Rejnolds na urnebesan način opisao kakav je osećaj prilikom testiranja na korona virus

Glumac je nasmejao svojom objavom

  • 0
Ryan Reynolds, Rajan Rejnolds Foto: Tanjug/AP

Glumac Rajan Rejnold se tesitirao na korona virus, a svojim pratiocima je na veoma šaljiv način opisao kakav je osećaj imao prilikom davanja rezultata.

On se vratio svom poslu, odnosno nastavio da snima film "Red Notice", zbog čega je u subotu morao da bude testiran na COVID19.

Njegova supruga Blejk Lajvli je uslikala njegovu rekaciju i izraz na njegovoj faci dok je medicinska sestra štapićem uzimala bris iz nosa.

Rajan je fotografije objavio na svom Instagram nalogu i na urnebesan način opisao kakav je osećaj imao.

- Kovid test je brz i lak. Lekar vam stavlja bris u nos, taman toliko duboko da zagolica vaša sećanja iz detinjstva i onda je gotovo. Bez obzira šta mu kažete, neće vam prvo kupiti večeru - napisao je on šaljivi opis uz fotografije.

Podsetimo, glumac je nedavno otkrio da su on, njegova supruga Blejk i njihove dve ćerkice bili pozitivni na korona virus.

Rejnolds i njegova žena su tokom jeka pandemije oduševili svet, jer su čak dva puta donirali novac američkim boolnicama i bankama hrane, kako bi se što lakše izborili sa korona virusom.

Video: Holivudski macan kupa se i izvodi egzibicije u Rovinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA