≫ 

Britni Spirs više neće nastupati uživo, zbog smanjenih prihoda traži da sama raspolaže svojim novcem

Slavna muzička zvezda navodno pokušava da dođe do sudske dokumentacije i iznese je u javnost, ali se njen otac protivi tome

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs/Foto: AP/Tanjug

Pop zvezda Britni Spirs (38) u novim sudskim spisima otkrila je da je završila sa nastupima uživo, barem za sada, navodi TMZ.

Njena bitka sa ocem Džejmijem koji pokušava da ostane njen staratelj sa potpunim pravom da raspolaže njenim novcem i donosi odluke umesto nje, postala je intenzivnija poslednjih meseci.

Kako navodi TMZ, prema najnovijim informacijama pevačica se protivila očevim pokušajima da Endrua Voleta vrati kao njenog staratelja, kao što je to bio od 2008. do 2019. godine.

Međutim, pevačicin otac Džejmi uzvratio je tvrdnjama da su Britnini prigovori netačni i zahtevao je saslušanje radi utvrđivanja činjenica iz njegovih pravnih dokumenata.

U dokumentima Britni Spirs navodi da u bliskoj budućnosti uživo neće nastupati, ali nigde nije navedeno da će zauvek prestati ili da će to biti na duže staze.

Ipak, njen otac ignoriše njene potrebe da sačuva svoj novac i sama raspolaže njime, i to tako što želi da dovede Voleta da zajedno sa njim kontroliše Britni.

Pevačica je rekla da je Volet "nepodoban" da upravlja njenom imovinom, te da je kroz tu "ulogu" tokom godina zaradio milione dolara.

Britni tvrdi kako je Volet tom ulogom zarađivao čak pola miliona dolara godišnje, a da je isplatu od 100.000 dolara primio nakon što je dao ostavku u februaru 2019. godine.

Zbog smanjenja prihoda radi obustave koncerata i nastupa usled pandemije korona virusa, Britni ne želi da joj iko "izvlači" novčana sredstva.

Džejmi je trenutno jedini staratelj nad Britni i jedini raspolaže njenom imovinom. Iako je prethodno pokušala da ukloni oca kao svog staratelja, on je ostao na tom položaju prema odluci suda u avgustu.

Tada su izvori za strane medije navodili kako pevačicino mentalno stanje nije bilo dobro tokom prošle godine, te da još uvek nema predatih dokumenata kao dokaza za odbacivanje starateljstva koje je dodeljeno njenom ocu.

Britnini fanovi veruju da je njeni roditelji drže kao taoca, zbog čega su pokrenuli peticiju "FreeBritney".

Pop zvezda odnedavno pokušava da dođe do sudskih dokumenata i predstavi ih u javnosti, dok njen otac smatra kako bi to bilo pogubno za nju. Takođe, ne želi da u javnost dospe ni pevačicin zdravstveni dosije, navodeći kako bi to loše uticalo ne samo na nju, već i na njeno dvoje dece koje ima iz braka sa bivšim suprugom.

Video: Britni Spirs slomila nogu, pa objavila snimak na kojem se čuje jeziv momenat pucanja kosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA