≫ 

Mark Entoni izneo nepoznat detalj o Džej Lo: "Volela je da se šunja i da ih prisluškuje iza zida"

Latino zvezda se, prema tvrdnjama njenog bivšeg supruga, veoma zabavljala dok ih je prisluškivala

  • 1
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Marc Anthon, Mark Entoni

Mark Entoni i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia/Gregorio T. Binuya Collection/Everett

Mark Enotni, bivši muž pevačice i glumice, Dženifer Lopez tvrdi da njegova bivša voli da prisluškuje poslugu.

Naime, ovaj bizaran detalj iz njihovog deset godina zajedničkog života, Entoni je ispričao za američke medije. On je ispričao kako latino zvezda prisluškuje svoju poslugu i u tome baš uživa.

- To joj je baš zabavno. U kući smo imali nadzorne kamere, a ona bi ponekad sela pred ekran i slušala o čemu kućne pomoćnice razgovaraju dok su u kuhinju - ispričao je Mark i dodao:

- Nekada je volela i da se šunja, pa ih je slušala iza zida. Ne znam zašto ju je to toliko zabavljalo, ali mislim da to radi i danas.

Inače,  Džej Lo i Mark Entoni bili su u braku od 2004. do 2014. godine, a, iako su bivši supružnici, ostali su u sjajnim odnosima, o čemu često oboje i pričaju.

- Iskreno, zauvek ćemo biti prijatelji. Uvek ću biti tu za njega, on će uvek biti tu za mene. Delimo nešto posebno, a to su naša deca, i svesni smo toga oboje. Tu smo za njih i to je ono što je najvažnije - izjavila je Dženifer 2017. godine za "People".

Video: Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2004

    23. septembar 2020 | 17:27

    Све те певачице, што стране што наше добро изгледају. Јер улажу новац у своје тело. Ја немам новца за то. Некад немам ни деци да купим шта треба. Зато, не машите са тим да ли имају гузове и груди. Јер их имам и ја. Свако женско то има. А да имам новца и ја бих имала пластичне гузове.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA