Ćerka rijaliti zvezde sela očuhu u krilo i zaprepastila, njena majka besno poručila: "Grozno"

Kim je zbog negativnih komentara poludela potpuno, a potez svoje ćerke je besno prokomentarisala

  • 2
Brijela Birman

Brijela i njen očuh, Printskrin: Instagram/briellebiermann

Ćerka američke rijaliti zvezde, Kim Zolciak, Brijela slikala se dok je sedela u krilu svog očuha i te fotografije su izazvale negativne komentare na društvenim mrežama.

Suprug rijaliti zvezde, Birman je objavio fotografiju kako mu ćerka njegove supruge sedi u krilu na proslavi njegovog 35. rođendana.

Brijela Birman je pohvalila očuha i napisala u opisu fotografije koja je izazvala pravu lavinu: "Previše smo se zabavili sinoć, zaboravila sam da objavim juče. Volim te tata".

Upravo ta fotografija je izazvala burne reakcije korisnika društvenih mreža, te su se mnogi obratili Kim i napisali joj da je sraman potez njene ćerke.

- Vaša ćerka ne bi trebalo da sedi u krilu vašeg supruga - glasio je komentar na profilu Kim.

Kim je zbog negativnih komentara poludela potpuno, a potez svoje ćerke je besno prokomentarisala za TMZ.

- Gledajte svoja posla, boli me uvo za tu priču. Vi ste bolesni i iskrivljeni da čak i idete u tom smjeru. Grozno - odgovorila je povređena majka.

Inače, Kim i Birman su se upoznali na jednoj humanitarnoj akciji 2010. godine, a venčali su se godinu dana kasnije i imaju trojicu sinova, nekadašnji NFL igrač 2013. godine je dobio i dozvolu za usvajanje dve ćerke, koje rijaliti zvezda ima iz prethodnih brakova i one danas nose njegovo prezime.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    23. septembar 2020 | 13:21

    Ponavljamo se.

  • Chance

    23. septembar 2020 | 12:58

    Ljudi danas zaista imaju izopacene stavove u startu. Kad se vidi stariji covek sa devojkonm, odmah se pomisli da su u vezi. Ljudi, shvatite da se i, gle cuda, ocevi druze sa svojim cerkama, koliko vam to neverovatno zvucalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA