≫ 

Radila je na pijaci, a sad je Ruskinja "oduvala" Selmu Hajek i postala najbogatija francuska snajka

Ruskinji je ovo drugi brak, a iz oba braka ima petoro dece

  • 5
Natalija Vodianova Natalija Vodianova; Foto: Instagram/natasupernova

Ruska manekenka Natalija Vodianova (38) se udala za Antoana Arnoa (41), sina francuskog milijardera i trećeg najbogatijag čoveka na svetu Bernara Arnoa (71).

Naime, lepotica se po drugi put udala u bogatu porodicu, a ovog puta se građansko venčanje dogodilo na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Manekenka iz Rusije i filantrop je objavila fotografije svog muža i sebe sa venčanja na društvenim mrežama, a izgledala je veoma srećno i prelepo.

Njen suprug je sin Bernara Arnoa, vlasnika "LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton)", koji je  treći najbogatiji čovek na svetu, posle Džefa Bezosa i Bila Gejtsa.

Par koji je zajedno već 10 godina je prvobitno planirao veliko venčanje 27. juna ove godine, ali su datum venčanja pomerili zbog pandemije korona virusa.

Prelepa mlada je nosila krem haljinu sa kajišem oko struka. Imala je blago isfeniranu kosu na lokne i držala se prirodnog izgleda, pa nije nosila jaku šminku. Obula je salonke u boji haljine i držala je jednostavan bidermajer u ruci.

Antoan je obukao teget odelo, belu košulju i svetloplavu kravatu. Imao je teget šimike i nije skidao osmeh sa lica. Srećni par se venčao okružen samo najbližim prijateljima i porodicom. Neki od gostiju su nosili zaštitne maske, dok drugi nisu, a sve vreme su na mladence bacali latice belih ruža.

Antoan je od 2011. godine u vezi Natalijom i sa njom ima dvoje dece - Maksima (4) i Romana (2). Natalija pored njih ima troje dece iz prethodnog braka sa Džastinom Portmanom (50).

Podsetimo, Natalija je odrasla u jednom ruskom selu sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a u mladosti je radila na pijaci.

Baš tu ju je primetio modni agent, a sa 17 godina se odselila u Pariz. Godine 2001. je upoznala svog prvog muža, sina engleskog lorda Džastina Portmana, a iste godine se udala za njega u 8. mesecu trudnoće.

Međutim, ta ljubavna priča se nije lepo završila, a Portman je izjavljivao da ga se Ruskinja stidi, da joj on uopšte ne nedostaje otkako nisu zajedno i da joj ne pada na pamet da opet budu porodica, kao i to da je zbog nje, nakon razvoda, morao na rehabilitaciju.

Inače, bogatstvo Bernara Arnoa procenjuje se na 91,7 milijardi dolara, a ovaj gospodin je ubedljivo najbogatiji Francuz.

On je pre nekog vremena odlučio da sa porodicom i svojom kompanijom za proizvodnju luksuzne robe "LVMH" donira 200 miliona dolara za obnavljanje čuvene katedrale Notr Dam u Parizu.

Takođe, porodica Pino je donirala 100 miliona evra u iste svrhe.

Inače, holivudska glumica Selma Hajek je od 2009. godine udata za Fransou Henrija Pinoa (58), sina drugog najbogatijeg čoveka u Francuskoj.

Bogatstvo njegovog oca, Fransoa Pinoa (84), procenjeno je na 33,4 milijarde dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    23. septembar 2020 | 12:20

    Žena se zove Salma, hoće li neko ovde ikada to pravilno napisati? Nije tesko.

  • Zapažanje

    23. septembar 2020 | 14:26

    Prodavala na pijaci,juri najbogatije! A,ništa specijalno.Salma ili ti Selma 10 klasa ispred!

  • Margo

    23. septembar 2020 | 12:07

    Nisu komfete već bele latice!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA