Hit izjava Aleka Boldvina kod Elen: "Završio sam s pokušajima da napravim još jednu ćerku"

Posle petoro dece sa suprugom Hilarijom Boldvin, Alek je priznao da je izgubio nadu da će dobiti još jednu ćerku

  • 3
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin

Alek i Hilarija Boldvin; Foto: Tanjug/AP

Poznati američki glumac Alek Boldvin (62) i njegova supruga Hilarija (36) nedavno su dobili sina Eduarda. Naime, Hilarija je na svet donela četvrtog dečaka, iako su se potajno nadali da će biti devojčica.

To je njihovo peto zajedničko dete, a već imaju tri sina i jednu ćerku.

Iako je par pokušavao da dobije još jednu devojčicu kako bi njihova ćerka Karmen (7) imala sestru koju priželjkuje godinama, izgleda da se to neće dogoditi.

- Neću se truditi, ne, završio sam s pokušajima. Ili će ostati ovako ili će se moja supruga ponovo udati, za tipa koji proizvodi devojčice - našalio se Alek u emisiji kod Elen Dedženeris (62).

Glumac, koji s bivšom suprugom Kim Besindžer (66) ima ćerku Ajrland (24) se našalio se da je njegova žena "kolekcionar beba" i da ih "sakuplja".

- Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki sakupljaju automobile, neki sakupljaju satove, umetnine. Moja supruga sakuplja bebe. Voli bebe - poručio je.

Podsetimo, prošle godine je Hilarija bila trudna, a na redovnom ginekološkom pregledu saznala je da je imala spontani pobačaj, i to sedam meseci nakon prvog pobačaja. Bračni par to nije omelo u želji da imaju što više dece, pa su godinu dana kansije dobili naslednika.

- Kada beba napuni tri godine i prestane da bude "automat za radost" kao što je bila, pogledamo se i kažemo: "Vreme je da imamo još jednu" - zaključio je Alek.

On je zatim pohvalio voditeljku Elen De Dženeris, koja je na klimavim nogama, od kako su bivši zaposleni "opleli" po njoj i producentima emisije. Započela je snimanje 18. sezone "The Ellen Show", a prvi gost joj je bio upravo Alek koji ju je posavetovao da nikada ne prekida da radi ono što voli i u čemu je savršena.

Dodao je da godinama prati njen rad na sceni, kako na televiziji tako i u "stand up" komedijama i da je njen veliki fan. Voditeljka je odgovorila da joj glumčeva podrška veoma znači u ovim teškim vremenima i zahvalila mu se što je pristao da gostuje kod nje u vreme krize emisije koju vodi. 

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. septembar 2020 | 10:14

    Zavrsio si ti.....

  • Vx

    25. septembar 2020 | 07:16

    Donela je na svet četvrtog dečaka....imaju zajedno petoro dece.....tri dečaka i jednu devojčicu????????????? Ja ništa razumeo......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA