Ćerka Džej Lo krišom snimila emotivnu video poruku iznenađenja za mamu, dok je bila blizu nje

Malena se stalno osvrtala da je mama ne vidi

  • 5
Jennifer Lopez Dženifer Dženifer Lopez i ćerka Ema/Foto: Instagram/jlo

Dženifer Lopez (51) ponosno ističe koliko je srećna i ispunjena što je majka blizancima Emi i Maksu (12), koje je dobila u braku sa bivšim suprugom, slavnim Markom Entonijem (52).

Iako je među najvećim svetskim zvezdama, rado deli i privatne trenutke sa svojim fanovima, a na Instagramu je objavila i snimak koji je nastao tako što se njena ćerka Ema krišom snimala u njenoj blizini i poslala joj dirljivu poruku.

Ema je na snimku objasnila da je mama blizu nje i da mora da se krije dok se snima, a sve vreme dok je pričala osvrtala se da ne naiđe.

Snimak je, naravno, došao do Džej Lo, koja ga je potom objavila na svom profilu na Instagramu. Obratila se svom malom "kokosu", kako od milošte zove blizance još od njihovog rođenja.

- Ti si moje sunce i moje celo srce - napisala je Dženifer ćerki.

A ovo je Emina video poruka iznenađenja:

- Ćao, mama! Samo samo želela da znaš da si najbolja mama... (ustvari, tu si, nedaleko od mene)... Da, najbolja si mama na celom svetu i ne bih mogla ni da tražim bolju. I zaista mi nedostaješ i volim te i...

- Želela sam da snimim ovo pre nego što dođeš, jer bi trebalo da bude iznenađenje. Da, zaista te volim i najbolja si mama na celom svetu i ne znam šta bih bez tebe - verovatno ništa... Volim te i ako ćeš gledati ovo, u redu je da budeš tužna i da ti nedostajem, jer nedostaješ i ti meni - poručila joj je Ema.

Dženifer Lopez i Mark Entoni bili su u braku deset godina, od 2003. fo 2014. godine, a blizance su dobili 2008. Danas su u dobrim odnosima, iako imaju druge partnere, i oboje su veoma posvećeni deci.

Slavna muzička zvezda od 2017. godine je u vezi sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45), za kojeg je i verena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    27. septembar 2020 | 15:40

    dzej lo = jay law ( dzejev zakon) , JLO = dzejlo , smi lja , su za , mir ka , sta sa , res ka

  • ma

    27. septembar 2020 | 14:36

    Cerka????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA