Glumica rodila drugo dete i to objavila na poseban način

Ponosni roditelji dobili su zdravog dečaka

  • 0
Thomas Sadoski, Amanda Seyfried Amanda Sajfred sa suprugom/Foto: Profimedia

Američka glumica i pevačica Amanda Sajfred (34), koju svi jako dobro znamo iz filma "Dear John" sa Čeningom Tejtumom, drugi put je postala majka.

Glumica i njen suprug Tomas Sadoski postali su roditelji dečaka, a vest o prinovi objavili su na zanimljiv način.

- Od rođenja naše ćerke pre tri godine, posvećenost deci koja su brutalno pogođena sukobima i ratovima bila je pokretačka snaga u našim životima. A sada, kada se rodio naš sin, rad INARA-e i War Childa postao je zvezda naše nade - saopštili su srećni roditelji na Instagramu.

Inače, glumica svoju trogodišnju ćerku drži što dalje od društvenih mreža, te njeno lice ne objavljuje, ali će joj kada odraste dozvoliti da sama donosi odluke.

- Ne objavljujem njeno lice na društvenim mrežama, ali dozboliću joj, kada odraste, da ona sama odluči šta mogu da objavim. Ali ne mogu da ne podelim kakve razgovore vodim s njom. Nekada su toliko bistri da je to strašno, ali su u isto vreme i smešni. Obožavam to i ako išta budem podelila sa javnošću, to će biti to - ispričala je Amanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA