Fatalna Ruskinja prvi put u javnosti, nakon udaje za Francuza čija je porodica teška 110 milijardi $

Natalija Vodianova, poznatija kao Natalija Supernova, je uslikana sa svojim suprugom samo sedam dana nakon što je izgovorila sudbonosno "da"

  • 4
Natalia Vodianova, Antoine Arnault Natalija Vodianova; Foto: Instagram/natasupernova

Francuski biznismen Antoan Arno (43) i njegova novopečena supruga Natalija Vodianova (38) su uslikani na "Dior" reviji u Parizu.

Naime, ruska manekenka je uslikana sa svojim mužem dok su izlazili sa "Diorove" revije na nedelji mode u Parizu, na kojoj je predstavljena ženska kolekcija odeće za proleće/leto 2021. godine.

Lepotica je tom prilikom obukla karirano odelo i štikle, dok je biznismen obukao teget pantalone i rolku, preko čega je nosio teget mantil.

Natalija je imala crnu kožnu tašnicu u ruci i bele čipkaste čarape na nogama, dok je Arno obuo braon cipele. Oboje su imali zaštitne maske na licu i izgledali su fantastično. Fanovi su primetili da je slavni par veoma odgovoran i da poštuju socijalnu distancu, kao i ostale mere koje su propisane u Francuskoj za vreme pandemije korona virusa.

Podsetimo, 23. septembra 2020. godine Natalija se udala za Antoana, s kojim je godinama pre toga bila u vezi.

Par je prvobitno planirao veliko venčanje 27. juna ove godine, ali su datum venčanja pomerili zbog pandemije korona virusa i na kraju su to učinili samo pred porodicom i bliskim prijateljima.

Ruskinji je ovo drugi brak, a iz oba braka ima petoro dece. Iz veze sa Antoanom ima Maksima (4) i Romana (2), dok pored njih ima troje dece iz prethodnog braka sa Džastinom Portmanom (50).

Lepotica se po drugi put udala u bogatu porodicu, iako dolazi iz siromašne porodice. Natalija je odrasla u jednom ruskom selu sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a u mladosti je radila na pijaci. Sve se to promenilo kada ju je zapazio jedan modni agent, pa se sa 17 godina odselila u Pariz. 

Podsetimo, Antoan Arno je sin francuskog milijardera i trećeg najbogatijag čoveka na svetu Bernara Arnoa čije se bogatstvo procenjuje na 91,7 milijardi dolara i koji je na ovoj listi odmah posle Džefa Bezosa i Bila Gejtsa.

Ovaj gospodin je vlasnik "LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton) i ubedljivo je najbogatiji Francuz. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    3. oktobar 2020 | 17:13

    Saka joj cast sugurno ima nesto drugo posto nije bas prelepotica ali ima taj nezan izgled na koji padaju muskarci.

  • Jelena

    3. oktobar 2020 | 16:54

    Za Ruskinju,obican prosjek.Nista specijalno.Cudi me da je i super model.

  • Veka

    3. oktobar 2020 | 16:09

    Po čemu je ona fatalna???!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA