≫ 

Slavna Brenda iz "Beverli Hilsa" se sprema za oproštaj: Napisaću pisma i snimiti poruke najmilijima

- Teško je sve okončati i odustati kad se osećaš kao da ćeš živeti još 10 ili 15 godina - rekla je Šenon u intervjuu za časopis "Elle"

  • 5
Shannen Doherty

Šenon Doerti, Foto: Profimedia

Šenon Doerti (49), slavna Brenda Volš iz hit serije "Beverly Hills, 90210", ima rak dojke u četvrtom stadijumu, a sada je rekla da želi da bude spremna da se oprosti od ljudi koje voli.

Kaže, svesna je težine situacije u kojoj se nalazi i planira da snimi video poruke za članove svoje porodice.

- Kad dođe vreme, napisaću pisma i snimiti poruke najmilijima - rekla je Šenon.

- Želim da moja majka i moj suprug Kurt znaju koliko mi znače i koliko ih volim, toliko stvari im još želim reći... Osećam se kao vrlo, vrlo zdravo ljudsko biće. Teško je sve okončati i odustati kad se osećaš kao da ćeš živeti još 10 ili 15 godina - rekla je Šenon u intervjuu za časopis Elle.

Glumica je u februaru saznala je da joj je karcinom dojke metastazirao u kičmi.

Nakon operacije, hemoterapije i zračenja, ušla je u remisiju, ali je počela da oseća jake bolove u leđima i tad je saznala strašnu vest - rak se proširio van grudi i limfnih čvorova, sve do kičme.

Lekari su je upozorili da će karcinom verojatno metastazirati i na mozak, pluća, jetru.

Glumica je trenutno na hormonskoj terapiji kako bi blokirala estrogen koji uzrokuje rast karcinoma, a istovremeno uzima još jedan lek za koji se pokazalo da pomaže u njenoj terapiji.

Podsetimo, Brenda je početkom godine rekla:

Brinem se o sebi i svakodnevno se hrabrim. Nije uvek lako. Imam dana kada sam depresivna ili sam jednostavno lenja. Ali, guram uz pomoć prijatelja.

Šenon je tada spomenula svoju prijateljicu An-Mari Kortrajt i navela kako je ona bila neumoljiva u odluci da je odvede ne planinarenje i nauči je novim načinima kuvanja, "što je nahranilo moju dušu kao i moj stomak, ali na vrlo zdrav način."

- Ovo je neobično vreme i ne stojim čvrsto na svojim nogama. Reći da sam pod stresom je potcenjivanje. Reći da se borim je blago - napisala je tada i dodala da traži svoju "unutrašnju snagu".

- Ali... verujem da ću je naćiKopaću duboko po sebi da pronađem snagu koja mi je potrebna da se suočim sa svim tim. Molim se da sve to učinim dostojanstveno i graciozno. Imam toliko toga da kažem. Toliko toga da podelim. Hoću. Za sada... Molim vas, znajte koliko mi svi pomažete da se podignem - istakla je tada glumica.

Video: Poslednji pozdrav deke koji umire i njegovog najboljeg prijatelja, mačora Kokoa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    30. septembar 2020 | 15:12

    Ja cu je pamtiti kao Pru iz Čini.Bas mi je zao, nije zasluzila ovo.

  • Macka

    30. septembar 2020 | 15:24

    Senon,zelim ti da pronadju lek i produzis zivot jos 50 godina. Jer si mlada,lepa i super glumica. Ne odustaj,bori se,budi pozitivna i bices zdrava

  • Jelena

    30. septembar 2020 | 15:28

    Brenda☹️☹️....Zao mi je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA