≫ 

Obukla je maleni šorts, a svi je gledaju "tamo dole" da vide da li je ponovila isti blam

Manekenka je uslikana u sportskoj kombinaciji, a svakog dana izgleda sve bolje

  • 2
Hailey Baldwin Bieber Hejli Biber; Foto: Guliver/Getty Images/Jon Kopaloff

Američka manekenka i supruga kanadskog pevača Džastina Bibera (26), Hejli Biber (23) je uslikana dok je odlazila u teretanu na Beverli Hilsu u seksi ljubičastoj sportskoj kombinaciji.

Naime, lepa Hejli je uslikana u ljubičastom uskom šortsu sa belom trakom oko struka, dok je gore nosila ljubičasti kratki duks koji joj je otkrivao stomak.

Na licu je nosila belu zaštitnu masku, dok joj je kosa bila vezana u punđu, a mnogi komentarišu da joj je često masna kosa. Obula je sive patike i u ruci je nosila belu kesu za teretanu.

Ona je ušla u svoj luksuzni automobil u krem boji i odvezla se do teretane, a sve vreme je izgledala veoma seksi. Ovog puta nije istakla svoje međunožje u uskom šortsu, već se po prvi put ništa nije naziralo, s obzirom da su joj fanovi nekoliko puta skretali pažnju na "ucrtavanje".

Lepotica je istakla svoje duge zategnute noge, ravan stomak, a ono što je posebno oduševilo mušku populaciju jeste njena podignuta guza koju stalno vežba.

Podsetimo, Džastin i Hejli su se venčali u Njujorku 13. septembra 2018. godine, a godinu dana kasnije su imali tradicionalnu svadbenu ceremoniju u Južnoj Karolini, 30. septembra.

Od kada su potvrdili da su u ljubavi, vrlo otvoreno su govorili o tome kako su srećni u vezi i tome šta sve je sve potrebno za srećan brak.

Video: I dečaci plaču, a Džastin Biber rado govori o svojim suzama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    7. oktobar 2020 | 14:01

    Boze kakva vest,ko uopse pise ovakve naslove...dajte ljudi, ima i bitnijih stvari u svetu

  • Ja

    7. oktobar 2020 | 22:28

    Nije lepa ali je zgodna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA