Šokantni kadrovi sa razvratne rođendanske žurke slavne reperke zgrozili javnost

Kardi Bi je organizovala rođendansku žurku koja se bukvalno može opisati kao "Sodoma i Gomora"

  • 10

Američka reperka Kardi Bi (28) je 11. oktobra proslavila 28. rođendan i organizovala je žurku koja se može opisati samo kao "blud i razvrat".

Naime, slavna reperka je sa svojim prijateljima i suprugom Ofsetom (28), od koga se navodno razvodi, proslavila svoj rođendan u Las Vegasu, a na žurci su bili razuzdani gosti, striptizete, mnogo alkohola i opojnih sredstava...

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila niz video snimaka i fotografija na kojima se vidi da "uživa punim plućima" u beloj haljini sa srebrnim korsetom, a ono što je istakla jeste njena bujna pozadina u koju su svi gledali. 

Kardi je sve vreme igrala sa svojim još uvek zakonitim suprugom, dok je 16. septembra ove godine popunila papire za razvod, a pao je i sočan poljubac.

Striptizete su sve vreme polugole igrale po klubu, u seksi donjem vešu ili samo u toplesu, a Kardi je na Instagramu objavila nekoliko video snimaka na kojima se vide guze ovih plesačica u tangama, a ona ih je za to debelo nagradila. Klubom su sve vreme leteli dolari, a pevačica se nije smirila do kraja večeri, pa je organizovala after parti na kom su ona i njene drugarice tverkovale pred kamerom. 

Od svoje prijateljice Kajli Džener (23), koja se nedavno pojavila u Kardinom novom muzičkom spotu za pesmu "WAP" , je dobila "Hermes Birkin" tašnu na poklon, a prevačica je podelila na društvenim mrežama da će je nositi već sledečeg dana.

Fotografije sa razuzdane rođendanske žurke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rpd

    13. oktobar 2020 | 09:41

    Sad je to cool i normalno a nekad se zvalo prostitucija..

  • Njaah

    13. oktobar 2020 | 12:11

    To je zurka a ne kao kod nas-10 zena i 5 muskaraca i opet niko ne umoci...cutu pusu prolaznike gledu.

  • Cika Velja

    13. oktobar 2020 | 09:57

    Ko od zene moze vise da unakazi sav ostali zenski rod?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA