Bili Ajliš prvi put viđena bez široke odeće: Njena građa i ogromne grudi šokirale obožavatelje

Poznata pevačica je pojavljivanjem bez široke odeće pokrenula lavinu komentara o njenom izgledu

  • 1
Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i tekstopisac Bili Ajliš (18) je uslikana na ulicama Los Anđelesa bez njenog prepoznatljivog zaštitnog znaka - široke odeće.

Naime, pevačica izbegava usku odeću koja joj naglašava liniju tela i to sve u nameri da ne izaziva masu da komentariše njen izgled i seksualnost.

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo "seksualni objekti".

Ona je sada promenila svoju prepoznatljivu odevnu kombinaciju i prošetala se samo u bodi majici. Ovom prilikom je prošetala u bež uskoj majici na brtele, širokom šortsu u istoj boji, braon papučama, a nosila je i braon čarape sa šarama, pa je potvrdila da je novi trend koji je pokrenuo Dejvid Bekam - čarape ispod papuča - na pomolu da osvoji svet.

Koren kose joj je ofarban u izrazito zelenu boju, a vezala ju je u punđu. Oko vrata je imala tanak lančić, a sve vreme je pravila čudne izraze lica i pućila je usne.

Fanovi su šokirani što konačno vide građu tela svoje omiljene pevačice i nije poznato da li se umetnica malo ugojila za vreme karantina tokom pandemije korona virusa ili je inače "krupnije građe".

Na novim fotografijama se mogu videti njena široka ramena, jake ruke, bujne grudi i ne tako ravan stomak. Deluje da američka miljenica ima i poveću guzu, ali su joj noge veoma mršave. Ona uvek ističe da je bitna samo njena muzika, a ne i telo, međutim ovim izdanjem ipak je oduševila veliki broj muškaraca, koji su željno čekali da se pevačica konačno opusti i više ne krije svoje telo u javnosti.

Video: Zašto su fanovi Bili Ajliš poludeli kada su videli devojku njenog brata?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    14. oktobar 2020 | 10:16

    Ovo bato kao da je krenula ajvar da pravi. Ali to mi ne smeta, zašto bi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA