≫ 

Britni Spirs posle dužeg vremena u javnosti: Uslikana na plaži u Malibuu

Slavna pevačica je uslikana kako slobodno šeta i vežba sama posle dužeg vremena

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Instagram/britneyspears

Američka pevačica i "pop princeza" Britni Spirs (38) je uslikana u seksi bikiniju dok je uživala na plaži u Malibuu par dana nakon što je osvojila malu pobedu po pitanju ukidanja starateljstva nad njom.

Naime, Britni je uslikana dok je uživala na plaži u Malibuu u opuštenom izdanju, a tom prilikom je prvi put nakon dužeg vremena izgledala "slobodno".

38-godišnja zvezda je izgledala srećno i zdravo dok se sunčala u bikiniju sa zmijskim printom i dok je šetala po plaži nakon dužeg vremena.

Uz kupaći kostim u plavoj boji, ona je obukla bež kratki šorts i tom prilikom je istakla lepe grudi, ne tako ravan stomak i zategnute noge.

Može se primetiti da se Britni malo ugojila, pa su joj ramena šira nego inače, ali sve to joj je manje važno u poređenju sa borbom koju vodi protiv svog oca Džejmija Spirsa, kako bi se konačno oslobodila starateljstva koje on ima nad njom već 12 godina.

Celu kombinaciju je ukombinovala sa braon kožnim papučama, a zaštitnu masku nosila je čak i na plaži. Kosu je vezala u punđu, na licu je imala naočare za sunce za zelenim odsjajem, dok je oko vrata nosila ogrlicu sa kristalom, a ponznato je da je ona opsednuta kristalima koji imaju pozitivna dejsta na ljude.

Britni je zatim legla na peškir i počela da radi vežbe, a društvo joj je pravio kućni ljubimac, dok njenog dečka Sema Ašgarija nije bilo ni na vidiku.

Podsetimo, Britnin advokatski tim zahteva da Džodi Montgomeri nastavi da bude njen staratelj do februara 2021. godine, umesto njenog oca Džejmija Spirsa, koji je odstupio sa te funkcije zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali sada želi da nastavi da joj bude zakonski staratelj. Sud je doneo odluku da Džodi nastavi da bude njen staratelj još 4 meseca, što je pozitivno i u njenu korist.

Britnine fotografije sa plaže pogledajte OVDE, dok njene seksi karove možete videti u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA