"Ledena kraljica" se razvodi od milionera! Razlog rastanka mnogi nazivaju "karmom koju je zaslužila"

Jedan od najmoćnijih američkih parova se rastaje

  • 1
Anna Wintour, Ana Vintur Ana Vintur; Foto: Tanjug/AP

Britansko-američka novinarka i urednica magazina "Vog" Ana Vintur (70) je stavila tačku na brak sa milionerom Šelbijem Brajanom (74) posle 16 godina.

Naime, Ana, koja je u visokom društvu poznata kao "modna mama", se udavala dva puta tokom života.

Prvi put je bila u braku sa Dejvidom Šaferom (84) od 1984. do 1999. godine, s kojim ima dvoje dece - ćerku Bi (33) i sina Čarlsa Šafera (35), a zatim se 2004. godine preudala za zgodnog Šelbija.

Par, koji su nekada nazivali jednim od najmoćnijih parova sveta, se sada nigde ne pojavljuje zajedno, iako su važili za jedan od skladnijih parova.

Na crvenom tepihu su uvek bili bespekorno obučeni, retko su se držali za ruke i smejali jedno drugom, a Šelbi je uvek izgledao minimum 15 godina mlađe, iako je 4 godine stariji od Ane.

Oni su neko vreme prolazili kroz bračnu krizu koja je rezultirala razvodom, a nije poznato šta je pravi razlog kraha ove ljubavi.

Strani mediji prenose da se u poslednje vreme Šelbi znatno zbližio sa svojom prethodnom ženom Ketrin Brajan, s kojim ima sina Džeka Brajana (35) i koju je ostavio zbog Ane.

Nedavno je otkriveno da Šelbi Brajan duguje 1,2 miliona dolara poreza državi, a sumnja se da je to bio prvi razlog razvoda.

Video: Ana Vintur zabranila da se ova devojka pojavi na Met Gali 2019

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    22. oktobar 2020 | 17:51

    Sad Da je vidim....posle razvoda.....da li će i dalje tako sve da secka na komadiće.....tj.da uništava.A možda će još i više,jel da?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA