Kejti Holms i njen 8 godina mlađi dečko krišom uslikani u metrou, totalno opušteni

Poznata glumica sve češće živi kao sav "normalan svet" otkako je u vezi sa Emiliom Vitolom

  • 0
Katie Holmes, Emilio Vitolo Emilio Vitolo i Kejti Holms; Foto: Profimedia/BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA

Bivša supruga Toma Kruza, glumica Kejti Holms (41) i njen novi dečko, osam godina mlađi kuvar Emilio Vitolo (33), su uslikani od strane paparaca dok su se vozili u metrou, a sve se čini da oni zaista žive "normalnim", a ne holivudskim načinom života. 

Naime, lepa glumica se izgleda odrekla luksuza dok uživa u novoj romansi i često je viđen putnik metroa, trajekta, iznajmljenih bicikala i drugih gradskih prevoznih sredstava.

Njih dvoje su primetili slučajni prolazici koji su zabeležili fotografiju na kojoj Kejti i Emilio stoje u metrou i gledaju u neodređenom pravcu.

Tom prilikom Kejti je nosila crnu majicu i bele pantalone, dok je Emilio nosio plave farmerke i crnu majicu, a oboje su imali zaštitne maske na licu. Kejti je kosu vezala u punđu, imala je "običnu" veliku tašnu na ruci, a obožavateljima se ne dopada što je u poslednje vreme često fotografisana sa masnom kosom i u pomalo neurednom izdanju. 

Sledećeg dana ovi golupčići su uslikani u Emiliovom restoranu gde su sedeli sa njegovim ocem i jeli jeftinu picu.

Sve se čini da njih dvoje uživaju u čarima svakodnevnog života, iako se Emilio pre Kejti bavio modelingom i često družio sa poznatim holivudskim ličnostima kao što su braća Džo, Nik i Kevin Džonas, Deni De Vito, itd., a u njihovom restoranu gosti su bili Barak i Mišel Obama, Leni Kravic, Denzel Vošington i mnogi drugi. 

U galeriji u tekstu pogledajte kako Kejti i Emilio uživaju u gradskom prevozu, ali i s kim se sve družio Emilio pre nego što je upoznao slavnu glumicu.

Inače, Kejti je "teška" 25 miliona dolara, dok Emilio ima "samo" 1,5 miliona dolara na svom bankovnom računu, a izgleda da im finansije nisu toliko bitne, sudeći po stilu života.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA