Skinula se skroz gola i pokazala trudnički stomak: Emili Ratajkovski u drugom stanju

Nakon dve godine braka Emili i njen suprug dobiće dete

  • 1
Emili Ratajkovski Foto: Instagram/emrata

Manekenka Emili Ratajkovski (29) i njen muž, producent Sebastijana Bera Meklarda (39), čekaju svoje prvo dete.

Emili je srećne vesti saopštila za magazin Vogue, a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

Manekenka je istakla i da je kao mala zamišljala da ima devojčicu, manju verziju sebe, ali da je sada shvatila da zapravo nikada nije razmišljala o mogućnosti da ima sina.

- Setila sam se kako sam se kao dete igrala, držala lutke i slikala se sa zamišljenim budućim najboljim prijateljem - manjom verzijom mene - napisala je Emili u autorskom tekstu.

- Ovo je čudesan i zastrašujući koncept, koji nas čini bespomoćnima i poniženima. Sviđa mi se ideja da svom detetu namećem što manje rodnih stereotipa... Kako se moje telo menja na bizarne i nepoznate načine, utešno je dobijanje bilo kakvih informacija koje mogu učiniti da ono što dolazi osećam stvarnijim - napisala je manekenka.

Podsetimo, Emili i Sebastijan u braku su dve godine, a uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Fotografije trudne Emili pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA