≫ 

Žene sasule drvlje i kamenje na najseksi trudnicu na svetu: "Baš si preterala! Štaviše, odvratna si"

Poznata manekenka je prošetala ulicama Njujorka i istakla svoj trudnički stomak, koji non stop fotografiše

  • 2
Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch / BACKGRID/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) i njen suprug, producent Sebastijan Ber Meklard (39) čekaju svoje prvo zajedničko dete.

Od kada je objavila da je trudna Emili ne prestaje da privlači pažnju, a novim stajlingom na ulicama Njujorka izazvala je burne reakcije.

Naime, Emili je proštela u bež kaputu i braon čizmama na štikle, a ispod kaputa je nosila belu košulju koja je bila raskopčana kod stomaka. Dok njeni verni fanovi kažu da je lepo videti Emili kako se hvali trudnoćom, jer je to dokaz koliko je srećna, mnogi su sasuli drvlje i kamenje na nju.

Kažu, ova raskopčana košulja je "čist neukus i grozota" i nemaju dilemu da ju je namerno otvorila, kako bi joj paparaci slikali stomak.

"Zar joj nije hladno", "Prelepa je, ali čemu ta otkopčana košulja?", "Treba da slaviš što si trudna, ali ovo je previše", "Baš si preterala. Štaviše, odvratna si", "Ne mogu da verujem da hoda ovako", "Raskopčana košulja, a preko nje kaput... Okej...", neki su od komentara.

Podsetimo, Emili je srećne vesti saopštila za magazin "Vog", a snimila je i video u kom je beležila promene tela tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozirala skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

Ona je takođe otkrila u kom mesecu trudnoće je i često objavljuje fotografije na kojima je potpuno gola, a u prvom planu je trudnički stomak.

- 20. nedelja. Polako se upoznajem sa svojim novim telom - napisala je manekenka ispod objave.

Fotografije Emili na ulicama Njujorka, ali i u golišavom izdanju pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сеновић

    28. oktobar 2020 | 22:17

    Што не рађају и друге белкиње него су љубоморне.

  • Mara

    28. oktobar 2020 | 15:53

    E pa neka joj je sreca ziv i zdrav djecaj. Pa nemojte posle rec da nisam ja to prva rekla❣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA