≫ 

Kanje poklonio Kim hologram njenog pokojnog oca! Od onoga što "čovek" izgovara prolazi jeza

Rijaliti zvezda je na poklon dobila hologram svog oca, koji ju je svojim izmišljenim govorom veoma usrećio, ali i rastužio

  • 7
kim kardashian kardasijan kanje vest

Kanje Vest i Kim Kardašijan Vest; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan je za svoj jubilarni 40. rođendan dobila najčudniji i najemotivniji poklon od svog supruga Kanjea Vesta (43).

Naime, Kanje je svojoj ženi poklonio hologram sa likom njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana (1944.-2003.), koji nije živ već 17 godina.

Ono što je hologram rekao, fanovima je zvučalo veoma emotivno, a jedan deo ih je posebno nasmejao.

- Srećan rođendan Kimberli. Pogledaj se, sada imaš 40 godina i odrasla si. Izgleaš lepo baš kao i kada si bila devojčica. Nadgledam tebe, tvoje sestre, brata i vašu decu svakog dana. Sećate se kada sam vas vozio u školu u svom skučenom mercedesu svakog dan, slušali smo ovu pesmu...- započeo je hologram Roberta Kardašijana.

- Veoma sam ponosan na ženu kakva si postala i na sve što si postigla, na tvoj naporan rad i na sve poslove koje si izgradila, neverovatni su. Najveći utisak mi je ostavilo to što želiš da budeš advokat i da nastavis s mojim nasleđem. To je dugačak i težak put, ali je vredno toga. I uz tebe sam kroz svaki korak - dodao je on.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

- Način na koji se povezuješ sa našim korenima i na koji podržavaš Jermeniju mi mnogo znači. Ti si ponosna Jermenka i ja sam ponosan otac iz Jermenije - dodao je.

- Udala si se za naj naj naj najgenijalnijeg muškarca na celom svetu Kanjea Vesta, ali ti si naj naj naj naj najbolja majka svojoj deci i oni su savršeni - ovom rečenicom je nasmejao sve, jer se videlo da je Kanje učestvovao u pisanju scenarija koji hologram izgovara.

- Nastavi da radiš to što radiš, imaš predivnu dušu. Znaj da sam veoma ponosan na tebe i da sam uvek uz tebe. Volim te Kimberli. Reci Kortni, Kloi i Robu da ih volim i da mi svi nedostajete. Ne zaboravite da se pomolite - zaključio je hologram Roberta Kardašijana, a zatim se "raspršio u zvezdanu prašinu".

Cela porodica Kardašijan je bila veoma oduševljena ovim Kanjeovim gestom i iznova i iznova su ga gledali. Bili su veoma emotivni, a Kim je na Instagramu napisala:

- Hologram sa neba Za rođendan, Kanje mi je poklonio najpromišljeniji poklon u životu. Posebno iznenađenje sa neba. Hologram mog oca. Tako je izgledao realno i gledali smo ga iznova i iznova, ispunjeni mnoštvom emocija i suza. Ne mogu ni da opišem šta je ovo značilo za mene i moje sestre, mog brata, mamu i najbliže prijatelje da proživimo zajedno. Hvala ti puno Kanje za ovo sećanje koje će trajati ceo život - zahvalila se Kim svom voljenom suprugu.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA