Kajli Džener seksi telo uvukla u zmijsku kožu, a mnogi su poželeli da ih zgrabi ovakva kobra

Kajli je dobila brojne komplimente na račun izgleda

  • 3
Kajli Džener Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (23) maskirala se ni manje, ni više nego u zmiju - kobru, i svojim seksi izgledom iznenadila sve.

Naime, najmlađa članica klana Kardašijan-Džener objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija u kombinezonu zmijskog printa, koji bukvalno izgelda kao koža zmije.

Ona je na glavi imala neobičan šešir koji joj je delimično padao preko lica i izgleda kao glava zmije, kao i dva ogromna zuba, iz kojih inače prilikom ujeda izlazi otrov.

Kajli je dobila brojne pohvale na račun izbora kostima, ali pojedinima, koji se inače plaše zmija, izdanje najmlađe milijarderke na svetu izgledalo je jezivo.

"Ovo je odlično", "Vau, bukvalno si ubila", "Savršeno izgledaš, "Baš deluješ moćno", "Jao, jezivo", neki su od komentara ispod Kajline objave.

Za manje od sat vremena Kajli je prikupila više od 1,8 miliona lajkova, kako ona izgleda u kostimu zmije, pogledajte u nastavku teksta:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA