Glumica u providnoj majici ispod koje se sve videlo slavila uništenje Džonija Depa na sudu

Slavna glumica je proslavila pobedu na britanskom sudu uz šampanjac i balone

  • 2
Amber Herd, Amber Heard Amber Herd; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Amber Herd (34) uslikana je srećnija nego ikada, nakon što je na britanskom sudu dobila bivšeg muža Džonija Depa (57).

Naime, glumica je viđena kako se smeje sa prijateljima i majkom, a zatim je izašla da ih isprati iz doma u majici u kojoj su joj se nazirale bradavice.

Nakon intimnog slavlja, ona je kese s poklonima dala svojim prijateljima, a jedan od njih joj je doneo čak i balone.

Ona je tom prilikom izašla u beloj majici na brtele bez grudnjaka, sivim pantalonama i ravnim kućnim papučama. Kosa joj je bila ispletena u kiku, pa vezana u punđu, a ona je oko glave nosila maramu koja joj je sklanjala kosu sa lica.

Podsetimo, čuveni holivudski šmeker Džoni Dep je u ponedeljak ujutru izgubio pravnu bitku vrednu dva miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Herd i britanskog tabloida "The Sun" nakon što ih je optužio za klevetu, jer su u naslovu jednog teksta napisali da je Džoni "nasilnik u porodici" i "batinaš žena", a Amber je za taj list davala izjave.

Džoni će uložiti žalbu na ovu presudu, ali glumačku karijeru će teško vrtatiti na pravi put.

- Ovo je za njega lična katastrofa. Povratak njegove karijere biće ekvivalent penjanja na Mont Everest bez kiseonika, u gaćama i bos. To će biti teško - rekao je Mark Borkovski, ekspert za krizne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legionar

    9. novembar 2020 | 19:50

    Odavno nisam čuo gluplju izjavu od izjave dotičnog, koje mu ono zanimabje beše!? Džoni Dep će zbog izgubljenog slučaja na sudu da propadne, ma da, već ga vidim kao prosjaka. 😁 Britanske budale, šta drugo reći!?

  • Bas

    9. novembar 2020 | 16:51

    Ce ga pogoditi dva miliona..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA