≫ 

Ališa Kiz celu glavu pokrila kristalima, ispod providnog topa štrčale "nakostrešene" grudi

Poznata pevačica je privukla pažnju gledalaca svojim drugačijim izgledom

  • 0
Alicia Keys, Ališa Kiz

Ališa Kiz; Foto: Profimedia/AFP

Američka pop i rnb pevačica Ališa Kiz (39) nastupila je na evropskoj dodeli muzičkih nagrada "MTV EMA" sa maskom preko celog lica i oduševila svoje obožavatelje.

Naime, pevačica je na ovoj virtuelnoj ceremoniji prekrila celo lice sa maskom koja nema zaštitnu funkciju, vec služi isključivo kao ukras i scenski nakit.

Kada je lepotica nastupila na poznatoj dodeli nagrada tom prilikom je osim svojim pevanjem veliku pažnju medija i fanova širom sveta privukla upravo svojim stajlingom.

Ovogodišnja dodela nagrada je snimljenja unapred na više lokacija širom sveta, s obzirom da izvođači nisu mogli da se okupe u istoj državi i u istoj prostoriji kako bi uručili nagrade i nastupali, zbog novog talasa pandemije korona virusa koji je trenutno aktuelan u svetu.

Talentovana muzičarka je obukla kistalni top koji je od istog materijala kao maska, a nosila je i svetlobraon pantalone sa džepovima i ogromnu braon jaknu sa krznom preko topića. Obula je svetlobraon kanađanke na štiklu, a kada je skinula masku videlo se da nosi blagu šminku u boji kože i da dugu kiku puštenu niz leđa.

Dok jedni hvale njen izgled, drugi je kritikuju jer kažu da je loš uzor mladima zato što pokazuje da zaštitna maska nije bitna, već se nosi kao ukras i nije bitno da li ima zaštitnu funkciju

Dobitnica 15 Gremi nagrada je krajem septembra objavila novi, sedmi studijski album, jednostavno nazvan "Alicia"

- Nazvala sam album mojim imenom jer sam se tako osećala u studiju dok sam ga snimala. Udobno mi je u sopstvenoj koži, prihvatila sam sve svoje različitosti stvarajući ove pesme. Ovo je najiskrenija verzija mene, a nadam se da to mogu da prenesem, kao osećaj i na sve koji album budu slušali - rekla je tada Ališa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA