Žene već 16 godina liju suze uz njegov film, ljubio je svetske lepotice, a sad je veran lepoj Evi

Rajan Gosling proslavlja jubilarni 40. rođendan

  • 4
Ryan Gosling Rajan Gosling; Foto: Tanjug/AP

Kanadski glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu Rajan Gosling (40) danas, 12. novembra, proslavlja svoj jubilarni 40. rođendan.

Naime, slavni lepotan koga smo gledali u mnogim uspešnim bioskopskim hitovima, puni 40 godina, a i dalje mami uzdahe žena širom sveta. Međutim, on je već godinama veran samo jednoj ženi - Evi Mendes, s kojom je u braku od 2011. godine.

Rajan je karijeru započeo još dok je bio dečak, a danas je jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca. Rođen je u Kanadi u porodici mormonske religije. Kada je imao 13 godina, roditelji su mu se razveli, a on i sestra su otišli da žive sa majkom.

Nije bio naročito društven, pa je rekao da do 15. godine nije imao nijednog pravog prijatelja. Glumačku karijeru je započeo kada je imao 12 godina i počeo je da glumi u "The Mickey Mouse" klubu zajedno sa Džastinom Timberlejkom, Britni Spirs i Kristinom Agilerom.

U jednom trenutku Džastinova mama je postala Rajanov staratelj jer se njegova mama vratila u Kanadu da radi, ali danas Džastin i Rajan nisu više bliski kao nekada.

Sa 17 godina je odustao od škole kako bi se posvetio glumačkoj karijeri, sa 19 godine je ostao bez agenta, a bio je prepoznatljiv samo po dečjim ulogama.

Ali to ga nije sprečilo da nastavi da korača ka svojim ciljevima. Godine 2004. je glumio u filmu "Notebook", koji ga je proslavio širom sveta, a to mu je i do danas najdraža uloga.

Kasnije je glumio u raznim filmovima sa kolegama Džordžom Klunijem, Raselom Krouom, Emom Stoun, dok je sa koleginicom iz filma "Notebook" Rejčel Mekadams bio i u ljubavnoj vezi.

Pre supruge Eve Mendes zabavljao se sa Sandrom Bulok i mnogim drugim holivdskim lepoticama, a danas se skrasio i živi sa svojom porodicom. Eva se potpuno posvetila porodici i povukla se iz sveta glume, dok Rajan radi punom parom, a mnogi mu zameraju da ne pomaže dovoljno svojoj supruzi oko odgajanja dece.

Video: Vil Smit otkrio kako da izgubite pet kilograma za pet sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    12. novembar 2020 | 19:40

    Њој бих и ја био веран! Права латино цура!

  • Dr. Mr.

    12. novembar 2020 | 23:34

    Ajde da se ne lazemo...da radi na nekoj pijaci niko ga ne bi ni primetio...

  • Lejla

    12. novembar 2020 | 21:52

    Da nije Milan Kalinić...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA