Kad Kardašijanke slave sve mora biti kičasto i papreno plaćeno - čak i kad je u pitanju 4. rođendan

Drim Kardašijan, ćerka Roba Kardašijana, proslavila je svoj 4. rođendan

  • 0
Rob Kardashian, Rob Kardašijan Rob Kardašijan; Foto: Guliver/Getty Images/Paul Zimmerman

Rob Kardašijan (33), jedini muškarac u Kardašijan - Džener klanu, je organizovao 4. rođendan svojoj ćerkici Drim, a zabava ove porodice je kao i uvek bila kitnjasta.

Naime, Rob je ćerku Drim dobio u braku sa  pevačicom Blek Čajnom, koja se nikada nije slagala sa ostatkom porodice jer ima prvo dete sa bivšim dečkom Kajli Džener, reperom Tajgom, pa je među njima uvek postojao rivalitet.

Rob je sada sa svojim sestrama priredio rođendansko iznenađenje svojoj mezimici, a cela zabava je bila podređena Diznijevim likovima.

Svi članovi porodice su bili prisutni i njihova vila je bila ukrašena balonima, a ono što je čudno jeste da su samo dve sestre Kortni i Kloi (36) čestitale javno devojčici rođendan.

Najstarija sestra u porodici, Kortni Kardašijan (41), se maskirala u dobru vilu iz "Pepeljuge",  dok se njena mama Kris Džener (65) maskirala u Snežanu iz "Snežane i 7 patuljaka".

Kortnina ćerka Penelopi se maskirala u Belu iz “Lepotice i zveri”, a fanovi kažu da ova zabava nije priređena na nivou kakvu inače priređuju za drugu decu iz porodice i pitaju se da li je to sve zbog lošeg odnosa sa devojčicinom mamom Blek Čajnom.

Takođe, kažu da zabava nije organizovana sa puno stila, ali da rođendanska torta izgleda fantastično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA