Testirala se na koronu, a rezultati su zbunjujući: "Jedna nozdrva mi je pozitivna, druga negativna"

Pevačica je javno objavila svoje rezultate

  • 8
Erika Badu Foto: Profimedia

Američka pevačica Erika Badu (49) objavila je rezultate testa na korona virus, koji su i više nego zbunjujući.

Naime, kako je napisala, ona se pre svakog nastupa testira, a tog dana to je učinila čak tri puta, a test iz jedne nozdrve bio je pozitivan, dok je iz druge negativan.

- Nemam simptome. Testirala sam se na kovid. Leva nozdrva pozitivna. Desna nozdrva negativna. Moramo istražiti ove testove. Želim novac nazad! - napisala je Erika na Tviteru.

- Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvek testiramo pre svakog nastupa. Pre ovog sam se testirala dva puta... - napisala je pevačica u opisu videa i objavila rezultate testiranja.

Ovo nije prvi slučaj, osnivač kompanija Tesla i SpaceX,  Ilon Mask, istog dana testiran je četiri puta, dva testa su bila poziivna, a dva negativna.

- Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva put pozitivni, dva put negativni. Ista ustanova, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a - napisao je Mask na Tviteru.

Video: Uprkos apelima i nepovoljnim podacima noćni život u beogradskim klubovima cveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    15. novembar 2020 | 13:43

    Cirkus zaseo i ne mrda 🤣 ovo je stvarno hit! Covid ima svoj vremenski raspored (ne radi uvek zbog pauza) al sad vidimo i da bira posao. Mislim stvarno... Tolika nezaposlenost.. A virus birka.. Cuj nece u obe nozdrve! Kakva bahatost 😁

  • dg

    15. novembar 2020 | 14:18

    Ovo uopšte nije čudo. CPR test koji se koristi uopšte nije predviđen za ovu upotrebu i njime se ne otkriva zaraza nego prisustvo čestica virusa tako da je moguće da čestice pistoje u jednoj nozdrvi ali ne i u drugoj.

  • Mali

    15. novembar 2020 | 13:22

    Ma dajte više preteraste ga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA