Kardašijanke krše mere prevencije protiv korone: Kris za Dan zahvalnosti pripremila sto za 14 ljudi

Kortni (41) je objavila nekoliko fotografija na Insta-storiju

  • 2
Kris Džener, Kim, Kloi i Kortni Kardašijan

Foto: Profimedia

Dan zahvalnosti obeležila je i porodica Kardašijan. Slavne sestre okupile su se u kući svoje mame, Kris DŽener (65). Građanima u Kaliforniji ranije je bilo preporučeno da ne putuju za taj praznik niti se okupljaju zbog pandemije korona virusa. Zbog toga je slavlje kod Kardašijana izazvalo pometnju.

Kortni (41) je objavila nekoliko fotografija na Insta-storiju, a svima je za oko zapala ona na kojoj Kris pozira pored stola koji je bio postavljen za 14 ljudi.

Kloi (36) je nedavno izjavila kako će porodica ići na testiranje pre božićnih praznika, pa postoji verovatnoća da su to učinili i pre Dana zahvalnosti.  Kardashianke su pripremile i puno hrane za goste, no prema pisanju stranih medija, popis uzvanika nije poznat.

Osim toga, Centar za kontrolu bolesti pozvao je građane da što više ograniče broj kontakata kako bi omogućili međusobni razmak i sprečili širenje zaraze.

Porodica Kardašijan izazvala je kontroverze i pitanje krše li opet mere za suzbijanje pandemije korona virusa.

Naime, Kim (40) je nedavno s porodicom i prijateljima proslavila svoj jubilarni rođendan u tropskim rajevima. Tvrdila je kako su svi gosti bili prethodno testirani na korona virus i potom u izolaciji dve nedelje. Ipak, naišla je na brojne kritike, te su je pratioci prozvali neodgovornom i sebičnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    28. novembar 2020 | 15:36

    Porodičan ručak, u čemu je problem? Bože zdravlja svima tako veliku porodicu

  • Mali

    28. novembar 2020 | 14:53

    Koliko vas bre ima vise?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA