Majli Sajrus ima onlajn seks, kako se ne bi zarazila koronom: Za neodgovorne ima surovu poruku

Pevačica je priznala da ima virtuelni seks za vreme pandemije korona virusa

  • 1
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Majli Sajrus (28) je u novom inetrvjuu u emisiji kod Hauarda Sterna rekla da je njen seksualni život postao virtuelan za vreme pandemije Covida-19.

Naime, pevačica koja se ovog leta rastala od muzičara Kodija Simpsona, mesecima se nije uživo viđala ni sa kim, ali je i dalje imala akciju preko interneta.

- Imam mnogo online seksa na "FaceTime-u" - to je najbezbedniji seks. Ne želim da dobijem kovid - započela je ona.

- Definitivno neću raditi ništa što može biti neodgovorno po mene ili druge ljude. Smešni su ljudi koji ne žele da preduzmu nikakve mere kako bi sačuvali jedni druge. To je jako zajeba*o - dodala je pevačica.

28-godišnjakinja je dodala da je ovo veoma interesantno i izazovno vreme za bilo koju vrstu zabavljanja ili upoznavanja ljudi. Nakon što su ona i Simpson raskinuli, izvor je rekao da je pop zvezda bila slobodna kao ptica i veoma srećna.

- Volim ljude, volim koga volim, imala sam veze sa svim polovima i otvorena sam za sve. Trenutno sam više za neki k*rac, ali sam otvorena za sve iskreno - zaključila je ona.

Podsetimo, pevačica se prošle godine razvela od glumca Lijama Hemsvorta (30), nakon samo godinu dana braka, a razlog za razvod su navodno bile njene prevare sa ženskim osobama.

- Uvek ću voleti Lijama, ali tu je bilo previše konflikta - rekla je Majli u istoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA