Ćerka Hajdi Klum u 16. godini blista na naslovnici "Voga": Jasno je zašto je zovu "plavokosi anđeo"

- Bilo je samo pitanje vremena kada ću se i sama okušati kao model - rekla je ćerka Hajdi Klum

  • 2
Hajdi Klum Foto: Profimedia

Američka manekenka poreklom iz Nemačke Hajdi Klum (47) i njena ćerka Leni (16) osvanule su na naslovnici "Vogue Germany" za 2021. godinu.

Naime, 16-godišnja ćerka Hajdi Klum izgleda baš kao i njena majka - prelepo, pa je sada rešila da se oproba u manekenskim vodama.

To je njena prva naslovnica u modnom magazinu, a ona je za tu priliku pozirala sa svojom majkom u odelima sa istim bojama.

Leni je nosila pink pantalone, plavi sako i zelenu majicu ispod, dok je Hajdi obukla plave pantalone i roze sako, a na slici ljubi svoju mezimicu.

Leni je za magazin "Vog" rekla:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

- Bilo je samo pitanje vremena kada ću se i sama okušati kao model. Prva ponuda stigla je kada sam imala samo 12 ili 13 godina od brenda koji sam volela da nosim “Brandy Melville”. Tada sam molila mamu, ali nije bilo šanse! Sada shvatam da bi bilo prerano - rekla je ona.

"Prelepe ste", "Kao sestre", "Nemoguće, kako je Leni porasla- kao bliznakinje ste", bili su samo neki od komentara ispod objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA