≫ 

Hajdi Klum liči na majku, ćerka je njena minijaturna kopija i opravdano je zovu "plavokosi anđeo"

Leni je pošla stopama slavne majke, pa je pre nekoliko dana debitovala na naslovnoj strani modnog magazina

  • 2
Hajdi Klum Hajdi Klum, Foto: Profimedia

Manekenka Hajdi Klum (47) pozirala je sa svojom majkom Ernom, od koje je očigledno nasledila lepotu, i ćerkom Leni Klum (16) koja izgleda kao njena minijaturna kopija.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su tri generacije, ona, njena majka i ćerka, a manekenka između njih dve pozira sa širokim osmehom na licu.

Leni izgleda kao minijaturna verzija Hajdi, barem što se tiče kose i crta lica, ali za razliku od slavne majke ima prelepe plave oči, koje izgledaju kao vedro nebo. 

- U studiju sa mamom i Leni - napisala je mankenka, a fotografija je nastala kada su se Hajdi i Leni fotografisale za naslovnicu "Vogue Germany" za 2021. godinu.

Naime, Leni je pošla stopama slavne majke, pa je tako pre nekoliko dana, sa manekenkom, debitovala na naslovnici, a tim povodom Hajdi je bila posebno emotivna i ponosna na svoju naslednicu.

- Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si izabra ovaj put. Znam da će, bez obzira kojim putem kreneš, biti svoja. Uvek tačno znaš šta želitš i šta ne želiš. Ti nisi mini ja. I srećna sam zbog toga što sada možeš pokazati ko si ti - poručila je Hajdi.

Bilo je samo pitanje vremena kada ću se i sama okušati kao model. Prva ponuda stigla je kada sam imala samo 12 ili 13 godina od brenda koji sam volela da nosim "Brandy Melville". Tada sam molila mamu, ali nije bilo šanse! Sada shvatam da bi bilo prerano - rekla je Leni.

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    14. decembar 2020 | 08:37

    Личи на мајку, ко би рекао? Баш чудно ако не и сумњиво🤔

  • Bas

    14. decembar 2020 | 10:00

    Cuj andjeo 😂😂😂🐑🐑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA