Da joj nije bilo dva fana, Šer danas ne bi bila živa: Posle 38 godina priznala da je bila meta ubice

Slavna pevačica je u jednom intervjuu otkrila zastrašujuću situaciju koju je doživela pre 38 godina

  • 0
Šer, Cher Šer; Foto: Shutterstock

Američka pevačica Šer (74) je otkrila da je jedan muškarac pokušao da je ubije dok je nastupala u dve predstave na Brodveju 1982. godine, ali kaže da je preživela jer su joj fanovi spasili život.

Naime, slavna pevačica je otkrila da je išla na posao u Njujorku pre 38 godina i da ju je jedan muškarac uvukao u sokak i napao, ali da su joj fanovi odmah priskočili u pomoć, nakon čega je pobegao.

Naime, ona je za "G2 Magazine" iskreno govorila o zastrašujućoj situaciji i o tome da više ne voli da šeta sama pre ili posle koncerta jer više ništa nije sigurno.

- Jedan muškarac je pokušao da me ubije - započela je Šer u intervjuu.

- Uvek su me dovozili ispred vrata pozorišta kada sam radila predstave i videla sam jednog muškarca kako mi prilazi - dodala je pevačica.

- Mislila sam da će da se rukuje sa mnom, a on me je uhvatio za ruku i stavio mi je iza leđa - dodala je 74-godišnja zvezda.

- Počeo je da me gura niz uličicu i rekao "Ako zucneš, ubiću te". Dvoje obožavatelja, koji su mi kasnije postali prijatelji, videli su da nešto nije u redu i počeli su da vrište i potrčali su prema meni, a on je pobegao - zaključila je Šer, koja od tada više ne šeta sama pre ili posle koncerta.

Podsetimo, Šer je nedavno otkrila da veruje da duh njenog pokojnog supruga Sonija Bonoa (1935-1998) dolazi u njen dom i pomera joj nameštaj.

Naime, pevačica veruje u život posle smrti i kaže da se Soni, s kojim je bila u braku od 1964. do 1975. godine, neprestano pojavljuje u njenom životu i "povremeno zbija šale na njen račun". Iako već 22 godine nije živ i imao je još tri žene, Šer tvrdi da se Soni pojavljuje baš u njenom životu.

- Kad se njegov duh pojavi, u mojoj kući je lajt šou. Znam da me zeza, jer njegov duh u najčudnijim trenucima pali kristalni luster koji imamo. Kad u kvartu nema struje, moj luster svetli - rekla je ona.

Brojni pratioci komentarišu da veruju pevačici s obzirom na to da su i oni imali paranormalna iskustva, dok drugi kažu da je malo "izlapela" i da verovatno umišlja, kao i da je uvek želela da privlači pažnju i da bude drugačija. No svi se slažu da je zastrašujuće to što se dogodio napad na nju i slažu se da napadače treba odmah "oterati" u zatvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA