≫ 

Imala je bolja izdanja, ali je ovo papreno platila! Džej Lo za trenerku i torbu iseširala 13.641 $

Pevačica je nosila veoma skupu "Hermes" tašnu u kombinaciji sa "Les Tien" trenerkom, a ceo autfit košta kao nečiji nov automobil

  • 3
Jennifer, Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez (51) je juče uslikana na Beverli Hilsu gde je imala sastanak sa dermatologom, a tom prilikom je nosila nerealno skupu odevnu kombinaciju koja izgleda  pomalo šljampavo.

Naime, pevačica je ovih dana često odlazila kod dermatologa, pa svi smatraju da ona sa svojom novom kozmetičkom linijom "J LO Beauty" sprema novi proizvod.

Latino diva je uslikana u veoma dobrom raspoloženju, a izgledala je veoma osveženo i lepo u trenerci i patikama. 

Muzička zvezda je tom prilikom nosila zelenu trenerku i crne naočare za sunce koje su joj pokrivale pola lica, dok je drugu polovinu lica pokrivala njena zaštitna maska s obzirom na to da je pevačica veoma odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

Latino diva je obula patike u istoj nijansi trenerke, kosu je vezala u punđu, dok je u ruci nosila nerealno skupu tašnu.

Pevačica nije štedela pa njen "Les Tien" duks iznosi 250$, dok donji deo trenerke košta 191$, ali se u našim šoping centrima trenerka sličnog kroja i iste boje može naći za 50 evra.

Njena crna "Hermes Birkin Togo 40" košta 13.200$, pa je zbog ove tašne cela kombinacija postala izrazito skupa, a nove fotografije Džej Lo u zelenoj trenerci pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, Dženifer se nedavno našla na udaru kritika zbog svoje visine. Iako svi hvale njen izgled, postoje pratioci koji kažu da je pevačica ekstremno niska i da je njena glava u visini stop svetla džipa koji vozi. 

Prema podacima na internetu ona je visoka 164 centimetara, ali svi koji su je videli uživo kažu da je u realnosti mnogo niža.

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    21. decembar 2020 | 22:24

    Odgovorno tvrdim da je moja žena sa svojih 52-e godine lepša ... i to sa minimalcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA