Miljenik slavnih lepotica ima impresivnu listu bivših žena, a sve ga i dalje vole

Slavni muzičar je ostao u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim devojkama koje ga i danas obožavaju

  • 3
Leni Kravic Leni Kravic; Foto: Profimedia/Sipa Press

Američki muzičar Leni Kravic (56) se u svom životu zabavljao sa mnogo poznatih dama i sa svima je ostao u dobrim odnosima nakon raskida, što je pozitivno iznenadilo mnoge obožavatelje. 

Vanesa Paradi, Lisa Bone, Nikol Kidman i Naomi Kembel samo su neke od slavnih lepotica koje su volele jednog od najpoželjnijih neženja na svetu.

Ono što je još interesantnije od liste žena sa kojima je bio, jeste njegov odnos sa bivšim devojkama i njihovim novim partnerima. Naime sve bivše žene ga i dalje vole, a voli i on njih, pa se druži i sa njihovim novim izabranicima.

- Srećan rođendan jednoj i jedinoj - napisao je Leni na društvenim mrežama pored fotografije na kojoj grli bivšu devojku Venesu Pardis, koja je ove nedelje napunila 48 godina. Njih dvoje su se zabavljali od 1992. do 1997. godine, a i danas su dobri prijatelji.

Ipak, najčudniji je njegov odnos sa glumicom Lisom Bonet s kojom je bio u braku od 1987. do 1993. godine i s kojom ima ćerku Zoi Kravic.

Nedavno je Leni dokazao koliko je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom i njenim novim mužem Džejsonom Mamoom, kada je objavio zajedničku fotografiju na kojoj se grle Lisa, Džejson, njegova ćerka Zoi Kravic (31) i on, a ta fotografija je postala viral i obišla je svet.

Lisa ga i nakon razvoda opisuje kao svojeg najboljeg prijatelja. Kada su se rastali, njihova ćerka Zoi je imala 5 godina, pa su nastavili zajedno da je odgajaju i održali su prijateljske odnose.

Kada se Lisa pre tri godine udala za Džejsona, Leni je imao odličan odnos sa njenim mužem i jedan drugog nazivaju bratom.

Pre 22 godine Leni je bio u vezi sa manekenkom Naomi Kembel, s kojom se i danas pojavljuje na crvenim tepisima i posećuje modne događaje, a njih dvoje su porekli da su nešto više od prijatelja.

Kravic se 2003. godine zabavljao i sa Nikol Kidman, a ona ne krije da ga i dan danas jako voli. On joj je navodno pomogao da prebrodi razvod od Toma Kruza, a jednom prilikom Leni je rekao: "Ona će zauvek biti u mom životu".

Na ovom spisku se navodno nalaze i manekenka Adrijana Lima, kao i pevačica Madona, no to niko od njih nije potvrdio, ali ni demantovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    23. decembar 2020 | 21:22

    Smeker

  • ja

    23. decembar 2020 | 22:51

    Muskarci, Balkanci tako treba!

  • Тодорић

    24. decembar 2020 | 06:50

    Треба имати много снаге за такав однос.Свака му част,мушкарчина!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA