≫ 

Kardašijanke i za Božić obučene kao da idu u klub: Da li su ovi stajlinzi, ipak, previše?

Slavne sestre su izgledale savršeno za katoličko Badnje veče

  • 1
Kardashian, Jenner Kloi, Kendal, Kortni, Kim i Kloi; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Najpoznatije starlete na svetu sestre Kardašijan - Džener ove godine nisu pravile veliku Božićnu žurku, ali su i za vreme pandemije korona virusa proslavile ovaj praznik u velikom stilu.

Naime, slavne sestre su Badnje veče proslavile kod kuće sa svojom porodicom, a tom prilikom je svaka od njih objavila fotografije svog skupocenog stajlinga, novogodišnje jelke i prelepe dekoracije unutar luksuznih domova.

Tako je ovog puta, predvodnica Kardašijan klana - Kim Kardašijan (40) obukla crni korset i zelenu suknju sa otvorenim šlicem, dok je kosu vezala u dugu pletenicu, a sve je upotpunila svečanom šminkom. Kim je kao i uvek u prvi plan stavila svoje bujne obline, a ovoga puta njen korset je privukao pažnju jer nije samo istakao njen uzak struk, već je imao izrezbarene "pločice" po sebi pa se kim našalila:

- Konačno imam trbušnjake LOL - napisala je Kim na svom Instagram Storiju.

S druge strane, njena mlađa sestra Kajli Džener (23) i najmlađa milijarderka na svetu je obukla crvenu usku dugačku haljinu, u kojoj je istakla svoje atraktivne atribute, a u prvi plan je došla njena poveća zadnjica.

Ceo stajlin je upotpunila crvenom tašnicom i crvenim štiklama sa dijamantima, a kosu je začešljala ka pozadi.

Treća sestra koja je očarala svoje pratioce bila je manekenka i Viktorijin anđeo Kendal Džener (25), koja se fotografisala ispred jelke u čučećem položaju, a tom prilikom je svoje duge noge stavila u prvi plan, s obzirom da je obukla ultra kratki šorts, dok je nosila zlatni top i visoke štikle sa zebrastim dezenom.

Sve fotografije atraktivnih lepotica iz porodice Kardašijan - Džener koje su uslikale za katolički Božić pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasić

    26. decembar 2020 | 11:08

    Njima ni božić, za svoj u januaru će se obući prikladno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA