≫ 

Netfliks obrisao sve filmove u kojima igra Džoni Dep, fanovi pobesneli: "On nije zaslužio ovo!"

Depovi fanovi su pokrenuli pravu kampanju na društvenim mrežama u korist slavnog glumca tako što traže od "Netflixa" da vrate sve filmove koje su uklonili sa ove platforme

  • 6
Johnny Depp, Džoni Dep Džoni Dep; Foto: Profimedia/POOL MONACO / Sipa Press

Američki glumac Džoni Dep (57) i filmovi u kojima glumi se više neće prikazivati na popularnoj striming platformi "Netflix" u Americi i Australiji.

Naime, "Netflix USA" i "Netflix Australia" su odlučili da obrišu iz svog kataloga sve filmove u kojima holivudska zvezda tumači uloge.

Razlog je navodno suđenje koje se odvijalo ove godine između zvezde "Pirata sa Kariba" i njegove bivše supruge Amber Herd (34).

Dep je izgubio pravnu bitku vrednu dva miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Herd i britanskog tabloida "The Sun" nakon što ih je optužio za klevetu, jer su u naslovu jednog teksta napisali da je Džoni "nasilnik u porodici" i "batinaš žena", a Amber je za taj list davala izjave.

Džoni je otkrio da će apelovati protiv odluke engleskog suda koja je nedavno doneta, ali u međuvremenu imao je i druge gubitke i svoju karijeru će teško vratiti na pravi put.

Glumac više neće igrati ni u filmu "Fantastic beasts", jer je to bio zvanični zahtev kompanije "Warner Bros" i Džoni je ispoštovao njihov zahtev, pa se "samovoljno" povukao iz nastavka franšize.

U međuvremenu Depovi fanovi su pokrenuli pravu kampanju na društvenim mrežama u korist slavnog glumca tako što traže od "Netflixa" da vrate sve filmove koje su uklonili sa ove platforme.

"Ovo je užas", "Sramota", "Ljudi, šta je sa filmovima? Ne mogu da verujem da ste ga obrisali", "On ovo nije zaslužio", neki su od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

Fanovi se pitaju da li se u ovom slučaju sudilo čoveku ili holivudskom umetniku i tvrde da niko ne treba da odlučuje o tome šta oni žele ili ne žele da gledaju.

- Ovo je za njega lična katastrofa. Povratak njegove karijere biće ekvivalent penjanja na Mont Everest bez kiseonika, u gaćama i bos. To će biti teško - rekao je Mark Borkovski, ekspert za krizne situacije.

Filmovi Amber Herd su još uvek na striming platformi, a Depovi obožavatelji traže da se i ona otpusti iz nastavka filma "Aquaman", gde igra rame uz rame sa holivudskim zavodnikom Džejsonom Mamoom.

Podsetimo, onlajn peticija koja od studija "Warner Bros" i "DC Entertainment" zahteva da izbace glumicu Amber Herd iz predstojećeg nastavka filma "Aquaman", pre oko mesec dana imala je neverovatnih 1.5 miliona potpisa.

Video: Sunovrat holivudskog lepotana: Šta se desilo Džoniju Depu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA