Bili su najpopularniji par dok je nije prevario s dadiljom: "Od traume se prvih nedelja ne sećam"

Slavna glumica je proslavila 39. rođendan, a svi se sećaju skandala koji ju je zadesio pre više od 10 godina

  • 0
77 Dodela zlatnog globusa Sijena Miler; Foto: Tanjug/AP

Britansko-američka glumica Sijena Miler (39) je 28. decembra ove godine proslavila 39 godina, a povodom njenog rođendana prisećamo se detalja iz njenog života.

Sijena je rođena u Njujorku, a odrasla je u Londonu. Svoju karijeru je izgradila prvo kao model, a zatim i na velikom platnu. Svojim ulogama je zaradila brojne nominacije i divljenje publike, a pažnju je neretko plenila i svojim privatnim životom.

Kada je završila srednju školu, Sijena je odmah krenula u manekenske vode. Pojavila se u nemačkoj reklami za gazirano piće, a s novcem koji je zaradila je otputovala u Njujork kako bi se dodatno školovala za glumu. Prvu ulogu dobila je 2001. godine u jednoj romantičnoj komediji, pojavila se u nekoliko serija, a već je tada bilo jasno da joj je put u Holivud osiguran.

S Džudom Louom glumila je u filmu "Alfi", dok je u filmu "Kazanova" igrala sa Hitom Ledžerom. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom sve do 2009. godine, kada su joj kritičari i publika prigovarali zbog uloga koje je birala.

Dve godine se nije pojavila ni u jednom filmu, a tek se 2012. godine vratila na pravi put, da bi kasnije dobila i nekoliko nominacija za prestižne nagrade.

Pored uspešne karijere imala je turbulentan ljubavni život. Nakon filma "Alfi" Sijena se verila za glumca Džuda Loua. Bili su jedan od najpopularnijih parova sve dok je Džud nije prevario sa dadiljom svoje dece Dejzi Rajt, za šta je saznao ceo svet.

Sve detalje prevare saznali su svi kada je njegova nevera procurila u medije, a taj trenutak zasenio je sve što je Miler radila na profesionalnom planu.

- Bilo je zaista teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Taman sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i da se suočavam s javnim raskidom, a onda da stanem svake večeri pred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam - rekla je glumica u intervjuu.

- Imala sam 23 godine i karijera mi je tek počinjala. Mislim da ako sam to sve prošla, tu traumu, nema toga što ne mogu podneti - zaključila je Sijena.

Tri godine kasnije par se pomirio, ali sreća im nije bila dugog veka. Zauvek su se razišli 2011. godine. U međuvremenu su mediji otkrili kako je glumica bila u aferi s oženjenim glumcem Baltazarom Getijem, a par je kasnije tužio britanske tabloide koji su prenosili njihove zajedničke fotografije.

Od 2011. do 2015. godine bila je u vezi sa Tomom Sturidgeom, s kojim ima ćerku, a često je govorila da su ostali u dobrim odnosima od kako su raskinuli.

Nedavno je raskinula veridbu s devet godina mlađim dečkom Lukasom Zvirnerom (29), samo devet meseci nakon što ju je zaprosio.

Ona je ostavila skoro deset godina mlađeg dečka, a fanovi su ostali u šoku jer je ovo treća veridba koju je okončala.

Početkom ove godine Sijena je uslikana sa sjajnim dijamantskim vereničkim prstenom, ali veza između Sijene i Lukasa očigledno nije uspela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA