Miša Barton izgleda neprepoznatljivo: Kilaža i grimase koje je glumica pravila šokirale fanove

Poznata glumica je uslikana sa dečkom u ležernom izdanju

  • 1
Mischa Barton, Miša Barton Miša Barton; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Britansko-američka glumica Miša Barton (34), koja je počela da se bavi glumom još kao devojčica, sada više ne liči na sebe iz mlađih dana, a nedavno je uslikana kako sa dečkom šeta ka svojoj kući u Los Anđelesu.

Naime, Miša i njen partner Đan Marko Flamini su uslikani na putu ka kući u Los Felizeu, a tom prilikom glumica je izgledala skoro neprepoznatljivo.

Nekadašnji simbol lepote i seksepila je uslikana sa jačom polovinom nakon što su kupili hranu i kafu za poneti, a tom prilikom glumica je izgledala, kako fanovi kažu, "baš tužno" i "propalo" u odnosu na početak karijere kada je bila san mnogih muškaraca.

34-godišnja Miša je nosila maslinasto zeleni džemper, sivu trenerku i crnu "Fendi" tašnicu, dok je njen dečko obukao plave farmerke, sivi džemper i jaknicu preko toga.

Miša je za vreme šetnje pravila razne izraze lica, a može se primetiti da se znatno ugojila.

Ona se proslavila kada je tumačila ulogu Marise Kuper u popularnoj seriji "The O.C. County" koja se emitovala od 2003. do 2006. godine, a njen fizički izgled se od tada dosta promenio. Miša je bila poznata po vitkoj figuri, nežnom licu i dugoj kosi, a sada izgleda dosta drugačije.

Ona se u poslednjih nekoliko godina ugojila, kosu je skratila, a svi primećuju njen podbradak koji se konstantno povećava. Izgleda da Miša nema dobre navike, a poznato je i da je godinama bila zavisna o alkoholu.

Upadala je u finansijske i probleme sa zakonom, a nekoliko puta je završila i u psihijatrijskoj ustanovi. No čini se da je sada srećna sa svojim partnerom, ali njen fizički izgled je daleko od pređašnjeg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    1. januar 2021 | 13:54

    Mnogo zdravije sad izgleda....nekada davno je bila anoreksicna.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA