≫ 

Žena Aleka Boldvina godinama obmanjivala celokupnu javnost! Raskrinkao je komentar anonimne žene

Nakon pritiska pratilaca i tekstova u medijima, Hilarija se konačno oglasila

  • 4
Alec Baldwin, Alek Boldvin i Hilarija Boldvin Hilarija i Alek Boldvin / Foto: Profimedia

Alek Boldvin (62) već 8 godina u braku je sa Hilarijom Tomas Boldvin (36), sa kojim ima petoro dece.

Par je do sada privlačio veliku pažnju javnosti, ali nikada skandalom kakav je sada odjeknuo svetskim medijima.

Naime, radi se o tome da je Hilarija godinama obmanjivala javnost kada je reč o njenom poreklu. Ona je u medijima tvrdila da je rođena u Španiji, te da nije Amerikanka.

Ponosno je isticala svoje "korene" iz pomenute evropske države, a kako bi sve izgledalo "verodostojnije" u intervjuima je neretko znala da ubaci i neku špansku reč i frazu.

Međutim, pre dve nedelje jedna anonimna žena na Tviteru je napisala:

- Zadivljujuće je kako se Hilariji Boldvin svih ovih godina da pretvarati da je iz Španije. Ne razumem zašto laže da je živela tamo i da je poreklom od tamo?

Upravo taj komentar pokrenuo je lavinu komentara i članaka, a masovno je počeo da se šeruje snimak na kojem Hilarija priča o tome kako je rođena u Španiji, dok govori uz istaknut naglasak.

U jednoj emisiji iscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže 'krastavac'.

No, nakon pritiska pratilaca i tekstova u medijima, Hilarija se konačno oglasila.

Rekla je da je njeno pravo ime Hilari, da je belkinja i da je zapravo rođena u Bostonu, a ne na Majorki, kako je ranije tvrdila.

- Da budemo jasni, Evropa je prepuna belaca i moja porodica je bela. Mešanog sam porekla, odgajana sam u duhu dve kulture - rekla je.

Hilarija, odnosno Hilari, često je isticala da je u SAD stigla tek sa 19 godina, kako bi studirala u Njujorku, što su razotkrile njene bivše školske kolege.

Rekli su da je išla u školu u Vestonu, u saveznoj državi Masačusets, te da su joj roditelji profesori, ali i da nikad nije imala strani naglasak.

Na pitanje zašto je lagala o ovome, izjavila je da joj se "učinilo da je fora" i da je s tom informacijom "mislila da će biti zanimljivija javnosti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA